Szerintetek az emberi jogok ellen van, hogy a Fidesz kiváltságokkal illeti a védettségi igazolvánnyal rendelkezőket?
17: olvastam jogi elemzést erről, hogy ezek nem szankciók az oltatlanok ellen, mert most mindenkire vonatkoznak a korlátozások, és ezeket a korlátozásokat oldják fel az oltottak esetén. Vagyis nem plusz szankciót vezetnek be, hanem a korlátozást oldják fel szelektíven.
Jogi csűrcsavar, de ugye erről szól a jog.
22: "önkéntes hozzájárulása nélkül"
Aláíratnak veled egy papírt, hogy hozzájárulsz.
Nem illetik az oltási igazolvánnyal rendelkezőket kiváltságokkal, mivel nem kapnak semmit, csak ami amúgy is járna mindenkinek.
Hanem diszkriminatív módon továbbra is megfosztják azoktól, akiknek nincs igazolványuk.
Én be vagyok oltva, ezért a kérdés számomra inkább az, hogy ha ezt sokan diszkriminatívnak tartják, akkor miért nem képesek megszerveződni az emberek? Miért merül ki ez a fórumozásban?
Miért nem gyűlnek össze a tiltakozók valahol a neten, kitűznek egy dátumot, és kimennek az utcára? Ha kimegy pl. százezer ember, ha vannak ennyien, akkor annak lenne súlya. Miért nem lépnek túl a netes kommenteken, és csinálnak felvonulást a valós térben?
Minden gyógyszer kifejlesztése emberkísérleten alapul, és nekem úgy rémlik, mintha lettek volna gyógyszerek a különleges jogrend előtti békeidőkben is.
26."bízzunk abban, hogy esni fog a betegek száma, hogy ne legyen indokuk fenntartani a különleges jogrendet."
Mert ezt nem úgy manipulálják ahogy akarják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!