Ha úgy alakul, hogy bizonyos szolgáltatások (utazás, vendéglátóhelyek, fürdők, konditermek, stb.) csak beoltottaknak/védetteknek lesznek elérhetők, akkor az tulajdonképpen alapvető emberi jogokkal és a megkülönböztetéssel hogyan fér össze?
#2 Én meg azon, hogy meglásd a kísérleti stádiumban levő, belédfecskendezett lötty utóhatásait néhány hónap/év múlva. ;)
Ráadásul soha nem lehet azt bevezetni, amit a kérdésben feltettem, mert nincs annyi nyeszlett rendőr, akik tudnák ellenőrizni az átlag 50 fő / étterem vendégeit, akik oltás nélkül mennek be.
Szerinted rendőr kell majd az ilyen szabály betartatásához, és nem a tulajdonosnak a 6 hónapos, 1 éves bezáratás veszélye?
Értem én, hogy nagymenőnek próbálod gondolni magad, de ahogy eddig is gond nélkül voltak korlátozások érvényben, a közeljövőben is lesznek.
Ez lesz a legnagyobb csábítás a sok eddig nem regisztrált birkának, hogy mehetnek majd igazolvánnyal kocsmázni, nélküle meg lehet a padon csücsülni.
Mit kell lázadni ti nyomorékok?
Van egy szabály, amit nem mellesleg a magyar kormány is kijelentett.
Ez így hangzik: Nem lehet megkülönböztetni a beoltott embert a nem beoltott emberektől!
Akkor most mégis mi a szart csinálnak?
Kb. fél éve van vakcina, ami lehet, hogy 1-2 év múlva súlyos szövődményeket okoz.
De ha nagy a pofád válaszolj!
Miért vagy beszarva a vírustól ha te be vagy oltva?
Köcsög!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!