Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baj azzal, hogy bizonyos...

Mi a baj azzal, hogy bizonyos helyekre csak beoltottakat fognak beengedni?

Figyelt kérdés
A cél, hogy minél több beoltott legyen és minél több védett. Ezért szükség van arra, hogy bizonyos helyekre csak oltottak mehessenek, és ezt a létező legszigorúbb rendőri ellenőrzéssel kell elérni.
2021. márc. 26. 16:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
70%
De minek, ha egyszer be van oltva?:D
2021. márc. 26. 16:51
 2/22 anonim ***** válasza:
68%
Semmi értelme. Elvileg az oltás nem véd a megfertőződéstől, sem a vírus továbbadásától. Miért azokat kell büntetni, akik még nem építették le az immunrendszerüket, és akik eddig sem akartak bezárva élni?
2021. márc. 26. 16:55
 3/22 anonim ***** válasza:
28%

Nincs ezzel baj. Ha én lennék mondjuk egy koncert szervezője, én mondom meg, kit engedek be. Kb. olyan, mint azokon a szórakozóhelyeken, ahol csak 18 évtől engedték be az embert. Anno engem is fordítottak vissza az ajtóból. Mondjuk mert olyan mocsok részeg voltam mint az albán szamár, de az részletkérdés.

Csak most megy a hiszti, hogy ha ő nem akarja beoltatni magát, akkor az ő jogai sérülnek. Csókolom, el kell kapni a koronát, aki átesett rajta és túlélte, kap kártyát. Sőt, néhs akkor is, ha nem élte túl. Vagy él, regisztrált, de még nem oltották be. Vagy beoltották, de nem regisztrált, de meghalt, vagy nem halt meg.

2021. márc. 26. 16:57
 4/22 anonim ***** válasza:
73%
Ha jól tudom a rendezvények szervezői mindekit beakartak engedni, de a kormányok nyomást gyakorolnak rájuk hogy csak oltottak mehessenek, így nincs más választásuk. A kormányok pedig a gyógyszer és oltásgyárak érdekeit szolgálják meg az EUs vezetőkét
2021. márc. 26. 17:00
 5/22 anonim ***** válasza:
93%
az, hogy nem a saját döntésem, hogy oltva vagyok-e. Addig, amíg nem bíztosítják az oltást mindenkinek, tisztességtelen bármilyen elnyt adni az oltottnak.
2021. márc. 26. 17:05
 6/22 anonim ***** válasza:
60%

3-as vagyok.

Még valami: szerintem is fel van fújva a dolog, sok intézkedéssel nem értek egyet (a kártyával se feltétlenül), de nem tudsz ellenne mit tenni. Verheted a nyálad, akkor is az lesz. Szerintem az a maszk, amit kötelezően hordani kell se véd meg, de kötelező, hordom, mert kell. Nem azért mert birka vagyok, hanem mert nincs kedvem, hogy a rendőr ezzel vegzáljon, esetleg bünticsekket írjon nekem. Azt a pénzt köszönöm, költöm inkább másra.

Szóval lehet hisztizni, csak nincs értelme. Ugyanazt gondolja szinte mindenki erről a helyzetről, csak vmiért benne van a fejekben, ha nincs ketté (esetleg többfelé) osztva a tábor, mint pl. a virústagadók vs. vírusrettegők, akkor a Főd se kerek többé, az 5G kilapíttya vagy nem tudom.

Nem véletlenül küldözgetik a kártyát. Külföldre utazáskor is, ha mondjuk görögbe utazol... UTAZNÁL! a görög kormány mondja meg, ki utazhat be. Akkor kit fogsz szidni? Gyerek nem mehet óvodába/iskolába, ha nem kapta meg a kötelező oltásait. Egzotikus országokba való utazáskor is volt olyan, hogy nem utazhatsz be, ha nem voltál beoltva ezzel, ezzel meg ezzel. Pl. a sárgaláz. Ennek az oltásnak az igazolását kérhetik, nincs meg, heló, mehetsz haza.

Nincs új a nap alatt.

2021. márc. 26. 17:10
 7/22 anonim ***** válasza:
76%
mert súlyos diszkrimináció!
2021. márc. 26. 17:20
 8/22 anonim ***** válasza:
21%
Az a baj ezzel a védettségigazolási kártyával, hogy eddig minden oltás -vírus,és járványtagadó abban a hitben ringatta magát, hogy nem érheti hátrányos megkülönböztetés. Erre még az uniós segfej, akarom mondani vízfejek is rájátszottak az idióta nyilatkozataikkal, hogy így személyiségi jogok, meg úgy hátrányos megkülönböztetés. Aztán jött a való világ, és minden fotelharcos most néz ki a fejéből hogy mi van? Elmondom, az van, hogy akinek nem lesz ilyen kártyája, ami érdekes módon az egész unióban teljesen véletlenül egységes, vagyis már rég le van zsírozva a dolog, akkor maradsz otthon és nézheted a ratyiklubbot.
2021. márc. 26. 17:24
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
8, ezzel nincs is baj, ha akkor vezetik be, amikor mindenkit beoltottak, aki szeretné. Plusz előre közöljék, milyen jogok fűződnek az oltáshoz, milyen hátrány a nem oltáshoz, hogy ddönteni tudj.
2021. márc. 26. 17:26
 10/22 A kérdező kommentje:

Járvány van, én ezzel nem látom a gondot.

Be vagy oltva? Mehetsz, éld az életed, hiszen ha elkapod, nem leszel súlyos beteg, sem pedig beoltott társaid.

Nem vagy beoltva? Nem gond, de viseld a következményeit, amik szerintem a 20-5 kijárási tilalom, vendéglátó és szórakozóhelyek, és egyéb helyekről kizárják a nem-beoltottakat.

2021. márc. 26. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!