Mi a baj azzal, hogy bizonyos helyekre csak beoltottakat fognak beengedni?
Nincs ezzel baj. Ha én lennék mondjuk egy koncert szervezője, én mondom meg, kit engedek be. Kb. olyan, mint azokon a szórakozóhelyeken, ahol csak 18 évtől engedték be az embert. Anno engem is fordítottak vissza az ajtóból. Mondjuk mert olyan mocsok részeg voltam mint az albán szamár, de az részletkérdés.
Csak most megy a hiszti, hogy ha ő nem akarja beoltatni magát, akkor az ő jogai sérülnek. Csókolom, el kell kapni a koronát, aki átesett rajta és túlélte, kap kártyát. Sőt, néhs akkor is, ha nem élte túl. Vagy él, regisztrált, de még nem oltották be. Vagy beoltották, de nem regisztrált, de meghalt, vagy nem halt meg.
3-as vagyok.
Még valami: szerintem is fel van fújva a dolog, sok intézkedéssel nem értek egyet (a kártyával se feltétlenül), de nem tudsz ellenne mit tenni. Verheted a nyálad, akkor is az lesz. Szerintem az a maszk, amit kötelezően hordani kell se véd meg, de kötelező, hordom, mert kell. Nem azért mert birka vagyok, hanem mert nincs kedvem, hogy a rendőr ezzel vegzáljon, esetleg bünticsekket írjon nekem. Azt a pénzt köszönöm, költöm inkább másra.
Szóval lehet hisztizni, csak nincs értelme. Ugyanazt gondolja szinte mindenki erről a helyzetről, csak vmiért benne van a fejekben, ha nincs ketté (esetleg többfelé) osztva a tábor, mint pl. a virústagadók vs. vírusrettegők, akkor a Főd se kerek többé, az 5G kilapíttya vagy nem tudom.
Nem véletlenül küldözgetik a kártyát. Külföldre utazáskor is, ha mondjuk görögbe utazol... UTAZNÁL! a görög kormány mondja meg, ki utazhat be. Akkor kit fogsz szidni? Gyerek nem mehet óvodába/iskolába, ha nem kapta meg a kötelező oltásait. Egzotikus országokba való utazáskor is volt olyan, hogy nem utazhatsz be, ha nem voltál beoltva ezzel, ezzel meg ezzel. Pl. a sárgaláz. Ennek az oltásnak az igazolását kérhetik, nincs meg, heló, mehetsz haza.
Nincs új a nap alatt.
Járvány van, én ezzel nem látom a gondot.
Be vagy oltva? Mehetsz, éld az életed, hiszen ha elkapod, nem leszel súlyos beteg, sem pedig beoltott társaid.
Nem vagy beoltva? Nem gond, de viseld a következményeit, amik szerintem a 20-5 kijárási tilalom, vendéglátó és szórakozóhelyek, és egyéb helyekről kizárják a nem-beoltottakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!