Mi a baj azzal, hogy bizonyos helyekre csak beoltottakat fognak beengedni?
Figyelt kérdés
A cél, hogy minél több beoltott legyen és minél több védett. Ezért szükség van arra, hogy bizonyos helyekre csak oltottak mehessenek, és ezt a létező legszigorúbb rendőri ellenőrzéssel kell elérni.2021. márc. 26. 16:45
21/22 anonim válasza:
Nyugi, mindenki sorra kerül. Már próbálják a pfizert a csecsemőkön meg a kismamákon. Sajnos ez a világ már nem lesz a régi, bárhogy is szeretnénk. Fogd fel úgy, hogy még midig jobb ez a verzió, mintha a városok helyén lévő rádióaktív bombatölcséreket kéne kerülgetni. Nem tudom, hova mehetnél, de legfeljebb olyan helyek jöhetnek szóba ahol amúgy is a teljes káosz uralkodik, az pedig csak Afrika putrisabb része.Ott meg fehér emberként úgy sem a covid vinne el hanem valami rabló gondoskodna róla hogy ne érd meg a békés nyugdíj kort. Ázsia szerintem sokkal szigorúbb lesz mint Európa, vagyis már az, és ott könnyen egy átnevelő táborban találhatod magad ha elégedetlenkedsz. A világ többi része meg be fog teljesen csicskulni, már csak a globalizáció miatt is. Nyugaton még egymásra is licitálnak kormányok a jónép szívatásában, elég csak a Franciákat, Angolokat, Németeket, Osztrákokat megnézni mi van most náluk. Svájcban voltam most két hetet, de ott fel sem merült senkiben hogy ne hordaná a maszkot, és szerintem ha a kormány ott is kitalálná hogy ezentúl mindenkinek fél lábon kell ugrálnia, szó nélkül megtennék. Szerintem a kormánynak nem érdeke hogy mindenki megkapja az oltást, megelégednek a lakosság 70%-ával, ami önkéntesekből meg is lesz. A többi 30% meg szép lassan át fog fertőződni, de már nem fognak tömeges megbetegedést okozni mert a nyájimmunitás miatt a terjedési ráta le fog csökkenni.
22/22 anonim válasza:
A képlet egyszerű: diszkriminatív az eljárás. Egyébként ha be vagy oltva, akkor is fertőzhető, ill. fertőzőképes maradsz. És akár be vagy oltva, akár nem, nincs jogod mások egészségét veszélyeztetni azzal, hogy "csak egy kicsit vagy fertőző". Tovább megyek: ha be vagy oltva, akkor pedig végképp okafogyott a diszkrimináció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!