Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezzel a terasznyitással miért...

Ezzel a terasznyitással miért viselkednek úgy az emberek egyik napról a másikra mintha nem lenne járvány?

Figyelt kérdés

Ez hihetetlen, még mindig napi több ezer új fertőzött és napi több száz halott van, erre kinyitnak az étterem teraszok és az emberek egymás hegyén hátán részegednek le ott.

Egy üzletbe meg van szabva, hogy 40-50 m2-en 5 ember tartózkodhat itt meg 50 m2-en kb ott van 10x annyi legalább , rossz látni ezeket a képeket meg videókat a zsúfolt teraszokról..

Most biztos örülnek a vendéglátósok , hogy nagyot szakítanak ezen, de itt ez ha így megy tovább akkor durvább lezárásokat okozhat mint ami eddig valaha volt itt Magyarországon..

2021. ápr. 25. 18:16
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
31%
Meg buliznak egy nagyot, a lelegezteto elott
2021. ápr. 25. 20:09
 52/57 anonim ***** válasza:
66%
9;akkor hogyan magyarazod,hogy pont marcius vegen aprilis elejen volt a legmagasabb az esetszam,pont amikor mar 3-4 hete voltak a lezarasok? Ha a lezarasoknak lett volna ertelme akkor a minimum,hogy az esetszamok nem nőnek.
2021. ápr. 25. 20:18
 53/57 anonim ***** válasza:
79%
Nem ertem mit nyafogsz, nem kötelező kimenni, maradhatsz ugyanugy a 4 fal között.
2021. ápr. 25. 20:31
 54/57 anonim ***** válasza:
43%
52, ha nem lettek volna lezarasok, akkor meg meredekebben emelkedtek volna a szamok. Mindenki csokkenest var egy korlatozas utan, de arra senki nem gondol, h eppen azert novekedett "csak" ennyit.
2021. ápr. 25. 21:20
 55/57 anonim ***** válasza:
72%
"52, ha nem lettek volna lezarasok, akkor meg meredekebben emelkedtek volna a szamok." Ez csak egy hipotézis, amit lehetelen aze ddigi számokkal alátámasztani, mivel alig van külöbség a szigoru lezárt országok és azon roszágok között, ahol nem vezettek be szigoru rendlekzéseket Lasd Németorszag-Svedorszag Belgiumban már jogerös bírósági itélet mondta ki, hogy ezen állítás sem a belga adatok, sem a WHO számai és ajánlásai alapján nem bizonyítható, hogy a lezárás akármennyire kihatottak volna a fertözesszamok ill. a vírusterjedésére.
2021. ápr. 25. 21:29
 56/57 anonim ***** válasza:
24%
Az, hogy az emberek úgy kapják el a kronavírust, hogy beülnek az étterembe, meg a moziba, meg az uszodába, ez csak a politikus képzelete. A megfertőződésekben és vírusterejdésében nincsen logika, pl én február közepén voltam Brazíliában, ahol nincs zárás, se a strandon,s e a hotelbe, se a bárokba, se a discocban, se máshol nem kaptam el, utánna mikor visszajöttem karante´nnel együtt már 5 hete itthon voltam és ebben az időben szó szerint senkivel nem találkoztam, csak itthon ültem, csináltam online a munkám, egy héten egyszer elmentem botlba maszkban, ennyi volt a kiruccanásom, mégis sikerült húsvét után így elkapnom, hogy hetekig szó szerint itthon gubasztottam. Szóval nincsen smemi logika a vírus terjedésében, felejtsük már ezta lezárás hülyeséget.
2021. ápr. 25. 21:38
 57/57 anonim ***** válasza:
70%
Jó durva lezárásokat okoztak a vendéglátosók, meg a bulizós fiatalok, nem igaz? :D
2021. máj. 31. 23:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!