Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezzel a terasznyitással miért...

Ezzel a terasznyitással miért viselkednek úgy az emberek egyik napról a másikra mintha nem lenne járvány?

Figyelt kérdés

Ez hihetetlen, még mindig napi több ezer új fertőzött és napi több száz halott van, erre kinyitnak az étterem teraszok és az emberek egymás hegyén hátán részegednek le ott.

Egy üzletbe meg van szabva, hogy 40-50 m2-en 5 ember tartózkodhat itt meg 50 m2-en kb ott van 10x annyi legalább , rossz látni ezeket a képeket meg videókat a zsúfolt teraszokról..

Most biztos örülnek a vendéglátósok , hogy nagyot szakítanak ezen, de itt ez ha így megy tovább akkor durvább lezárásokat okozhat mint ami eddig valaha volt itt Magyarországon..

2021. ápr. 25. 18:16
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
63%
Nem értem mi baj van ezzel. Én örülök. Egy lépéssel ha csak kicsivel de jobb lett az élet.
2021. ápr. 25. 18:17
 2/57 A kérdező kommentje:

Most pár hétig jó, de aztán ha ez a rengeteg ember széthordja a vírust egymás között és naponta 10-20 ezer új fertőzött lesz akkor jön az újabb zárás.

1 hónapot kellett volna még kibírni, hogy ez a 4,5 millió ember védett legyen

2021. ápr. 25. 18:20
 3/57 A kérdező kommentje:
Ez a gyengébb nátha több millió ember életet követelt már és több 10 millió ember életét tette tönkre világszinten.
2021. ápr. 25. 18:22
 4/57 anonim ***** válasza:
93%

Nézzétek a képeket:

[link]

2021. ápr. 25. 18:24
 5/57 anonim ***** válasza:
88%

Közeledik a világvége:

[link]

2021. ápr. 25. 18:25
 6/57 anonim ***** válasza:
79%
Még hogy nagyot szakítanak a vendéglátósok... fél év bezárás után most itt a habzsi-dőzsi szerinted? A járvány meg: bármilyen korlátozást vezettek be, semmivel sem csökkent az esetszám, feltűnt? Ha nem lett volna korlátozás könnyen lehet, hogy ugyanannyi lett volna.
2021. ápr. 25. 18:25
 7/57 anonim ***** válasza:
77%
Még az életet követeltet megértem, de tönkre tenni a lezárások tettek tönkre több 10 millió életet.
2021. ápr. 25. 18:26
 8/57 anonim ***** válasza:
30%

Teljesen érzéketlen nép a magyar. Szerintem igenis tehet arról, hogy bagatelizálja a járványt, tehet arról ez a szánalmas nép, hogy a legalapvetőbb önvédelmi reflexe sincsen, tehet arról, hogy a legostobább és legönzőbb tagjai határozzák meg azokat az erkölcsi elveket, amik mentén emberek tízezrei halnak meg.

Tényleg szégyen, gyalázat az, hogy ez az ország kinyitott. Igen, komoly következményei lesznek.

Én azt gondolom, a családom, a környezetem értelmes emberekből áll. Kerüljük a tömeget, viseljük a maszkot. Talán lényegesen kisebb eséllyel halunk meg, mint azok, akik tagadják. És ez jó.

Legalábbis ha van a nyitásban valami jó az az, hogy azoknak fog elsősorban fájni, akik habzó szájjal követelték.

2021. ápr. 25. 18:27
 9/57 A kérdező kommentje:

A korlátozások miatt volt csak ennyi az esetszám és nem többszöröse birkuci

2021. ápr. 25. 18:27
 10/57 anonim ***** válasza:
14%

Mivel, tudtommal, a közterületi maszkviselés nem lett eltörölve, az országos rendőrfőkapitánynak már reggel le kellett volna mondania. A képeken beazonosíthatókkal szemben pedig eljárást kellene indítani.

És ne jöjjön senki azzal, hogy teraszon nem kell maszk. A 6. által posztolt képen a csajoknak semmi köze a teraszon való fogyasztáshoz.

2021. ápr. 25. 18:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!