Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a folyamatos majré a...

Mi ez a folyamatos majré a védettségi kártya miatt?

Figyelt kérdés

Akinek az a problémája, hogy így majd nem tud moziba meg fagyizóba menni, az miért nem regisztrál, és oltatja be magát?

Hónapok óta oltunk szerte az Unióban, és beigazolódott, hogy az oltásnak nagyon minimális a kockázata. A legtöbb botránnyal övezett vakcina, az AstraZeneca Nagy Britanniában 18 millió beoltott emberből 7-nél okozott halált. Ez annyira minimális, hogy kb 100x nagyobb a valószínűsége, hogy 1 éven belül autóbalesetben meghalsz.

Aki pedig az oltás hosszútávú hatása miatt fél, az miért nem fél ugyanilyen alapon a koronavírus hosszútávú hatásaitól?

2021. ápr. 24. 21:49
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

11

Csak angol nyelven kerestem.

2021. ápr. 24. 22:42
 12/35 anonim ***** válasza:
66%

12

Írd be hogy Covid vaccine death. De ezeknél vannak megbízhatóbb források is

2021. ápr. 24. 22:47
 13/35 anonim ***** válasza:
47%

"Mi ez a folyamatos majré a védettségi kártya miatt?"

Semmi különös, csak a ballibeknek kell egy új téma amivel lehet hergelni meg rettegtetni az embereket, mert a korábbi befuccsolt. Ismét és sokadszorra.

Pár napja még ment a "soha nem is lesz védőoltás" aztán volt a "nem lesz senki aki be akarja majd oltatni magát", az "emberkísérlet a vakcinával", "emberkísérlet az új mRNS vakcinával" majd az "emberkísérlet a keleti vakcinával" sztori - ezek szépen sorra megbuktak. Akkor jött a "regisztráció=listázás" erre felépítve utána a "nem fognak regisztrálni az emberek" mese. Az emberek meg csak regisztráltak sorban, ezért jött a "nem lesz elég vakcina" meg a "kötelezővé fogják tenni a vakcinát" történet, persze egyszerre, lényegtelen hogy pont ütik egymást.

Aztán bepróbálkoztak a "semmire nem lesz jó a védettségi igazolvány" és a "nem is fogják elfogadni a kínai oltást sehol" sztorikkal. Mivel ezek is sorra buktak meg, most ez jön, azzal próbálkoznak hogy különböző elmebeteg ötleteket dobnak be mivel is fogják majd jól rákényszeríteni az emberekre.

2021. ápr. 24. 22:49
 14/35 A kérdező kommentje:

13

Úgy próbáltam, sehol nem volt szó ezrek haláláról.

14

Érdekes módon amiatt nem diktatúrázik a DK se, hogy védettségi kártyához lesznek kötve bizonyos előnyök. Mert a többi EU-s tagállam is ezt csinálja, és akkor ilyen alapon azok is diktatúrák. :)

2021. ápr. 24. 22:56
 15/35 anonim ***** válasza:
52%

14

Szóval azt állítod hogy a védettségi igazolvány nem fog több jogot adni az oltottaknak az oltatlanokkal szemben?

2021. ápr. 24. 22:56
 16/35 anonim ***** válasza:
53%
Itt nem az oltás a lényeg, hanem hogy megfosztanak minket a jogainktól.
2021. ápr. 24. 23:05
 17/35 A kérdező kommentje:

Hát evvan, akit zavar, tegyen ellene, és oltassa be magát. Vagy éljen olyan borzalmakkal együtt, hogy nem tud moziba menni. (Ami fél évig mindenki számára tiltva volt)

2021. ápr. 24. 23:31
 18/35 anonim ***** válasza:
50%

#6-os vagyok.

Én alapján véve mindenkinek az álláspontját el szoktam fogadni és szándékosan nem megyek bele végeláthatatlan vitákba ebben a témában, mert tudom (sajnos), hogy a politikához és a gyerekneveléshez hasonlóan az emberek nagyon-nagyon harciasan kiállnak a véleményük mellett, ami a járvány és az oltás témakörét is illeti. Mondanom se kell, hogy ezt nem tartom helyesnek. A monológom utáni (illetve azelőtti) válaszokból én határozottan azt következtettem ki, hogy az, aki az oltás ellen van, illetve beszél, vagy akár propagál, az jellemzően rébuszokban beszél csak. Én tényleg nyitott vagyok az emberek véleményére, mert nem tagadhatom, a saját véleményem is ebből épül fel sokszor, hogy meghallgatom embertársaimat, bármilyen is legyen az adott személy álláspontja. Viszont ez alatt a kérdés alatt kiírt válaszok után folyton csak ürességet, csalódottságot éreztem, nem véletlenül. Egyszerűen sose kapok semmilyen hiteles forrást arról, hogy miért rossz az oltás. A 8. válaszoló nagyon korrekt hangvételű, gratuláló válasza után is ezt gondoltam: Miért méreg a vakcina? Engem tényleg őszintén érdekel, hogy miért gondolja ezt a kedves kommentelő, hogy miért méreg szerinte. Miért kell az AIDS-hez hasonlítani ezt a járványt, vagy magát az oltást? Mire alapozza egy korábbi kommentelő azt, hogy a vakcina miatt halnak meg az emberek és erről nem beszél az egészségügy? Mindenféle rosszindulat nélkül, de annál több kíváncsisággal fordulok hozzátok és kérlek is titeket arra, hogy fejtsétek ki hozzám hasonlóan az álláspontotokat erről.

2021. ápr. 24. 23:48
 19/35 A kérdező kommentje:

Az a válaszoló, aki a mérget írta ugyanaz, aki a többezer beoltott halottról is írt (már törölt komment). Semmi alapja nincs ezeknek, csak levegőbe beszél (ha lenne alapja már lenne link is), de azt is el tudom képzelni, hogy csak trollkodik. Én is szoktam néha szórakozásból triggerelni a népet.

A legtöbb érv az oltásellenesektől az szokott lenni, hogy nem tesztelték elég ideig. Arról fogalmuk nincs, hogy soha nem hoztak még forgalomba egy új gyógyszert/vakcinát sem úgy, hogy a hosszú távú hatásairól nyilatkoztak volna. A tesztelések pár ezer, pár tízezer emberen szoktak zajlani. Ekkora mintán sem jött volna elő az AstraZenecas vérrögképződési probléma, amihez milliós nagyságrendű minta kéne, és bizonyos forgalomban lévő fogamzásgátlóknál nagyobb a valószínűsége.

Volt egy másik oltásellenes, aki arról beszélt, hogy a vakcinán keresztül egyenesen terjed a vírus. Aztán mutogatott mindenféle (szerinte) bizonyító erejű statisztikákat a worldometeren. Én jól szórakozom rajtuk.

2021. ápr. 25. 00:04
 20/35 anonim ***** válasza:
79%

"#16

Hát evvan, akit zavar, tegyen ellene, és oltassa be magát. Vagy éljen olyan borzalmakkal együtt, hogy nem tud moziba menni. (Ami fél évig mindenki számára tiltva volt)"

Nem a mozibajárás a lényeg, mert én 5 éve voltam utoljára moziba, és étterembe se nagyon járok, hanem hogy a jogaink elvételével próbálnak ránk erőszakolni valamit. Maga a gyakorlat a lényeg.

2021. ápr. 25. 00:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!