Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megnézed majd az orbánról...

Megnézed majd az orbánról szóló filmet?

Figyelt kérdés

[link]

Van egy rövid intro is benne.

#Majka: Bindzsisztán #Pandur Pjetrö
ma 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem, mert látom élőben.
ma 15:32
 2/9 anonim ***** válasza:
13%
Nem, van egy olyan érzésem, hogy hazugságok sorozata lesz, ha az ukránok pénzéből készült. Orbán Viktor 30 éve van a politikában, ez alapján meg lehet ítélni, milyen politikus, nem egy ukrán propagandafilm fog ebben segíteni.
ma 15:35
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Most az amerikai és soros pénzek után ukrajnai pénzek vannak?
ma 15:39
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Felgyorsítva lehet belenézek. De mindenki tudja hogy mi folyik itt, film nélkül is. Mármint az ilyen #2-es féle elsötétült embereket leszámítva, mindenki.
ma 15:43
 5/9 anonim válasza:
94%
Jól mondod 4-es. Némelyik fideszes olyan sötét, mint a vakond belső zsebe. Már már annyira hülyék, hogy az agyrák éhen halna a fejükben.
ma 15:52
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem, mert dollár lejárató kampány
ma 16:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Dollárbaloldal helyett a hrivnyabaloldal az új szlogen a birkáknak? :D
ma 16:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én Direkt36 támogató vagyok, szóval meg fogom nézni, hiszen többek között az ilyenekért is adományoztam nekik.

Az Ukrán pénzről csak annyit, hogy a Direkt36 teljes költségvetése, minden bevétellel és kiadással együtt nyilvános, megtekinthető és letölthető a honlapjukon.

Ilyet mikor csinált Fideszes médium vagy szervezet?

ma 16:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy is. Mivel itt élek, tökéletesen tudom, hogy ez a moszkovita hazaáruló nemzettolvaj mit csinált. Minek nézzem meg?
ma 16:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!