2/9 anonim válasza:
Nem, van egy olyan érzésem, hogy hazugságok sorozata lesz, ha az ukránok pénzéből készült. Orbán Viktor 30 éve van a politikában, ez alapján meg lehet ítélni, milyen politikus, nem egy ukrán propagandafilm fog ebben segíteni.
3/9 anonim válasza:
Most az amerikai és soros pénzek után ukrajnai pénzek vannak?
4/9 anonim válasza:
Felgyorsítva lehet belenézek. De mindenki tudja hogy mi folyik itt, film nélkül is. Mármint az ilyen #2-es féle elsötétült embereket leszámítva, mindenki.
5/9 anonim válasza:
Jól mondod 4-es. Némelyik fideszes olyan sötét, mint a vakond belső zsebe. Már már annyira hülyék, hogy az agyrák éhen halna a fejükben.
7/9 anonim válasza:
Dollárbaloldal helyett a hrivnyabaloldal az új szlogen a birkáknak? :D
8/9 anonim válasza:
Én Direkt36 támogató vagyok, szóval meg fogom nézni, hiszen többek között az ilyenekért is adományoztam nekik.
Az Ukrán pénzről csak annyit, hogy a Direkt36 teljes költségvetése, minden bevétellel és kiadással együtt nyilvános, megtekinthető és letölthető a honlapjukon.
Ilyet mikor csinált Fideszes médium vagy szervezet?
9/9 anonim válasza:
Dehogy is. Mivel itt élek, tökéletesen tudom, hogy ez a moszkovita hazaáruló nemzettolvaj mit csinált. Minek nézzem meg?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!