Megnézed majd az orbánról szóló filmet?
febr. 6. 15:29
2/13 anonim 

válasza:

Nem, van egy olyan érzésem, hogy hazugságok sorozata lesz, ha az ukránok pénzéből készült. Orbán Viktor 30 éve van a politikában, ez alapján meg lehet ítélni, milyen politikus, nem egy ukrán propagandafilm fog ebben segíteni.
3/13 anonim 

válasza:

Most az amerikai és soros pénzek után ukrajnai pénzek vannak?
4/13 anonim 

válasza:

Felgyorsítva lehet belenézek. De mindenki tudja hogy mi folyik itt, film nélkül is. Mármint az ilyen #2-es féle elsötétült embereket leszámítva, mindenki.
5/13 anonim 

válasza:

Jól mondod 4-es. Némelyik fideszes olyan sötét, mint a vakond belső zsebe. Már már annyira hülyék, hogy az agyrák éhen halna a fejükben.
7/13 anonim 

válasza:

Dollárbaloldal helyett a hrivnyabaloldal az új szlogen a birkáknak? :D
8/13 anonim 

válasza:

Én Direkt36 támogató vagyok, szóval meg fogom nézni, hiszen többek között az ilyenekért is adományoztam nekik.
Az Ukrán pénzről csak annyit, hogy a Direkt36 teljes költségvetése, minden bevétellel és kiadással együtt nyilvános, megtekinthető és letölthető a honlapjukon.
Ilyet mikor csinált Fideszes médium vagy szervezet?
9/13 anonim 

válasza:

Dehogy is. Mivel itt élek, tökéletesen tudom, hogy ez a moszkovita hazaáruló nemzettolvaj mit csinált. Minek nézzem meg?
10/13 anonim 

válasza:

Ha ukránok csinálják, akkor lesz szó benne jászif roszicsról, van már ilyen filmük, amivel próbálják megmagyázni Orbán nagyon fordulatát, mert anno elítélte Grúzia elleni orosz agressziót, majd miután hatalomra került miután visszajött putintól megváltozott.
A filmet Palotás János oldala is bemutatta
"Így lett Orbán Moszkva ügynöke"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!