Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lesznek-e szolgálatban arab...

Lesznek-e szolgálatban arab rendőrök a Rákosrendezői Kalifátus területén?

Figyelt kérdés

Ha igen, alkalmazni fogják-e a magyarokra a Saria jogot és törvényeket? Tehát lopás esetén kézlevágás és hasonlók?

Merthogy kínai rendőrök állítólag majd jönnének Magyarországra, bocsánat a Kárpát-medencei kínai gyarmatra. Ezért kérdezem.

febr. 6. 15:50
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Nem, mivel eleve nem lesz "Rákosrendezői Kalifátus", ez a hülyeség csak a te elmédben született meg.
febr. 6. 15:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Ladyboyok lesznek
febr. 6. 16:07
 3/8 anonim ***** válasza:
52%

Le vagyok akkor maradva,nem most most mondták vissza az egészet a buckalakók?

Valószínűleg a buckalakók azért rendelték be magukhoz pár napja a csungőhasút,hogy kérdőre vonják,hogy mi ez a társadalmi elégedetlenség a projekt ellen?

És gondolom túl macerás lett volna így már nekik, és inkább visszamondták az egészet.

febr. 6. 16:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam, hogy a kolostormalacot hívták a lepedősök. Ezek szerint nem fog megalapulni a Kalifátus? Pedig milyen nagy segítség lett volna létrejötte a magyar családoknak!
febr. 6. 16:38
 5/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
Egyszer akartál az életben jópofa lenni, akkor is buktad érdekmúlás miatt :D
febr. 6. 16:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Pedig már terveztem áttérni az iszlámra. Turbómagyar muszlim lettem volna. Hát akkor marad a napi kommentelés, és a fideszirodán kézcsók után átvett krumpli.
febr. 6. 16:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért csak várjuk ki a végét! Van még ezen kívül egy pár állami tulajdon, amit Turbán Viktor privatizálhat.
febr. 6. 16:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Azért annak örülök,hogy a főváros képviselői együttesen megtudták szavazni a közgyűlésen az elővásárlási jogot,szándékot.

Hogy együttesen a közgyűlésen burokba tudták zárni a fideszes hazaárulókat.

febr. 6. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!