Mi ez a folyamatos majré a védettségi kártya miatt?
Figyelt kérdés
Akinek az a problémája, hogy így majd nem tud moziba meg fagyizóba menni, az miért nem regisztrál, és oltatja be magát?
Hónapok óta oltunk szerte az Unióban, és beigazolódott, hogy az oltásnak nagyon minimális a kockázata. A legtöbb botránnyal övezett vakcina, az AstraZeneca Nagy Britanniában 18 millió beoltott emberből 7-nél okozott halált. Ez annyira minimális, hogy kb 100x nagyobb a valószínűsége, hogy 1 éven belül autóbalesetben meghalsz.
Aki pedig az oltás hosszútávú hatása miatt fél, az miért nem fél ugyanilyen alapon a koronavírus hosszútávú hatásaitól?
Most megcsinálják az oltással, legközelebb meg majd mással.
2021. ápr. 25. 00:18
23/35 anonim válasza:
18
Én pont ezért se adok linkeket még nem fejezem ki bővebben a témát mert valamelyik önkéntes rendőr mint pl a kérdező jelent a moderátoroknak akik ok nélkül törlik a kommentemet.Akkor meg minek toltsem feleslegesen az időmet hogy bővebben kifejtsem a véleményemet?
Egyébként kérdező,amiket leírtam kulcsszavakat azokban írnak oltás utáni halalesetekrol.Az hogy nem megy neked a Google-n való keresés az hidegen hagy.Oltasd be magad fél évente azt majd nem a "vírusba" doglesz bele hanem az oltásokba
Virusrettego brigád
2021. ápr. 25. 02:25
24/35 A kérdező kommentje:
23
Hozott ki találatokat, ahol volt szó halálesetekről, amiket vagy az oltáshoz köthető volt, vagy nem. De ez kb maréknyi eset. Te több ezerről beszélsz, meg méreginjekcióról.
2021. ápr. 25. 10:37
25/35 anonim válasza:
4 év múlva meg majd csak az mehet be a boltokba, akinek érvényes igazolványa van arról, hogy a fideszre szavazott.
2021. ápr. 25. 11:47
26/35 anonim válasza:
Mert nem vagyok 18 és nem fognak minket jó sokáig beoltani és kivagyunk zárva mindenhonnan, és alapból közösségbe se mentünk másfél éve, és kikeszit minket ez. Pedig én beoltatnam magam amilyen hamar lehetne , csak vegre legyen eletem
2021. ápr. 25. 15:26
27/35 anonim válasza:
#26 1. csak 1 éve tart a járványhelyzet, nem másfél
2. nem vagytok mindenhonnan kizárva
3. egy-két héten belül mindenki megkaphatja a védőoltást aki regisztrált, a 18 év alattiak is
2021. ápr. 25. 17:18
28/35 anonim válasza:
27: És mi van ha én külföldön élek, és augusztusban haza akarok látogatni? És ahol élek, ott legkorábban június végén kaphatom meg az oltást 39 évesként? Ha nem kapom meg, így jártam, ha haza is megyek, nem mehetek majd be sehova? Ja, és elfogadják-e a külföldi igazolást? Nem annyira egyszerű ez, mint látszik.
2021. ápr. 25. 17:22
29/35 anonim válasza:
Had döntsen el én magam, hogy akarok-e oltást vagy sem. A rendszer ahogy csinálja az szerintem zsarolás.
És végülis nem azért kell beoltatni magamat mert félek a vírustól, hanem mert más fél tőle. Könyörgöm, akkor oltakozzon az aki fél!
2021. ápr. 26. 22:41
30/35 anonim válasza:
Arrol volt szo, hogy nem fog hátrányban részesülni az, aki nem oltatja magat. A mostani allapotban mi “zsarolva” vagyunk, ergo kb kotelezo az oltás csak nincs kimondva. Amugy meg akkor miert nem ti maradtok otthon ha ennyire fostok, mi meg elhetnenk továbbra is az életünket, ahol eddig is jelen volt a tüdőgyulladás, influenza stb. amiben ugyanennyi ember hal meg. Na? Amig elek, engem sose fog érni korona elleni oltás, persze aztan 5 ev mulva kiderül, hogy nem lehet gyerekem. Az oke, h most nagyon vígan vagytok, mert 2 hettel a vakcina utan nincs semmi, de majd megnézzük 5-10 ev mulva mizu. 😎 Nyárra ugyis kinyit minden, mivel igy nem lesz forgalom, a legtobb fiatal nem oltakozik, nem lesznek bulikba, nyaralni, fesztiválokon, szoval ugyis be fogjak szüntetni ezt a védettségi faszsagot, mint ahogy tavaly sem volt semmi nyaron. Am ismerősöm most van Balatonon, es sehol nem kértek tole ilyet/nincs beoltva/ pluszba azt is leszarjak ha nem hordod a maszkot. Remelem igy is marad😘
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!