Miért nem lehet a zsidókról rosszat írni?
Sokszor ezen az oldalon is letiltanak, pedig semmi provokatívat nem írsz, csak élesen kritizálsz.
Miközben ha a magyarokról esik ugyan olyan " erős" értelembe szó, mintha nem is lenne gond!
"Én meg személy szerint nem tartom sokra azt,aki elhúzott magyarkodni külföldre.Ha kapott Nobel díjat,ha nem."
Külföldön befutott és Nobel-díjjal jutalmazott honfitársaink túlnyomó többsége is szeretett volna Magyarországon alkotni. A harmincas-negyvenes évek turbómagyarjai viszont tettek róla, hogy erre ne legyen lehetőségük...
Mi a hasznunk belőlük? Ha ezeket a neveket olvasva nem tudod, akkor szégyenheted magad.
Anyád szégyelje magát, amiért egy ostobát szült!
Nekem vagy a ma élő magyaroknak mi a f@sz hanunk belőlük?
Hogy a kereskedelmünk a kkülföldi zsidók kezében van, amit a " magyar" zsidók játszottak a kezükre?
Stb stb
ma 14:39
Szégyelld magad ezek után!
"ma 14:39
Szégyelld magad ezek után!"
Miért is? Miért nekem kellene szégyenkeznem?
"Én meg személy szerint nem tartom sokra azt,aki elhúzott magyarkodni külföldre.Ha kapott Nobel díjat,ha nem."
Külföldön befutott és Nobel-díjjal jutalmazott honfitársaink túlnyomó többsége is szeretett volna Magyarországon alkotni. A harmincas-negyvenes évek turbómagyarjai viszont tettek róla, hogy erre ne legyen lehetőségük...
Te tetű, aljadék!
A magyarok vagy behódoltak a németeknek, vagy az egész nemzetet leigázzák!
Ki a ku"va anyádat érdeklik ilyenkor a zsidók?
Te meg menj el gyorsan innen ha nem így látod, mert itt nem a ganaj zsidaja az első!
"Te tetű, aljadék!
A magyarok vagy behódoltak a németeknek, vagy az egész nemzetet leigázzák!
Ki a ku"va anyádat érdeklik ilyenkor a zsidók?
Te meg menj el gyorsan innen ha nem így látod, mert itt nem a ganaj zsidaja az első!"
Na, kicsattant az értelmi biztosíték. Hoztad a színvonaladat :)
"Nekem vagy a ma élő magyaroknak mi a f@sz hanunk belőlük? "
Hanunk az nincs. De ha nem tudod mi hasznunk van belőlük, akkor egy műveletlen barom vagy!
Ha már a költőket, írókat nem becsülöd semmire.
pl: Hajós Alfréd építette a margitszigeti Nemzeti Sportuszodát, és egy csomó sportlétesítményt szerte az országban.
Bánki Donát fejlesztette ki az autókban használt karburátort. Korányi Frigyes aktívan részt vett a tüdőszűrő állomások kiépítésében.
Kedves kérdező!
Magyarázd már meg, hogy hány zsidót ismersz akikről ezeket a következtetéseket vontad le pl: ők irányítanak mindent?
"Akik minden körülmény között hasznot akarnak rajtunk húzni!"
Nem igazán értem a gondolkodás módodat.
Tehát minden ember aki valamilyen hasznot akar húzni az zsidó vagy csak a zsidók akarnak hasznot húzni és minden más ember tisztességes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!