Vélemények a mai zsidókról politikában, közéletben? Pozitívumok, negatívumok?
az a helyzet h tudod egy nagyon erős kisebbségi helyzet és ebből adódó kisebbségi komplexusok nagyon erős egynesúkyozásra, túlkompenzációra késztetik az ilyen embert, ez a zsidóknál is megfigyelhető vagy pszichésen egy az egyben ugyan az a jelenség, minthogy a kisebb mérettel rendelkező fiúk hűde kigyúrják magukat, hogy túlkompenzálják férfiasságukat, hülye hasonlat most ez tudom, de a pszichológiai elve mindegyiknek ugyan az
azaz felfedezi, hogy ő egy kisebbség tagja, van egy bizonyos csökkentértékűség-érzése, és ezt ezerrel megpróbálja kompenzálni, és legtöbbször sikerül is
23:26
ha nem is ennyire lesarkítva, de sok igazságot sugall ám az amit írtál !
(ja és én nem vagyok zsidó!)
"Ejnye! Zsidókról negatívumot is feltételezni már merő antiszemitizmus! Csak pozitív értékekkel bírnak, ugyanis a magyar kultúra zsidók nélkül csak bőgatya és fütyülős pálinka."
pontosan, de lehet azért mert nem kapnak teret a nemzsidók.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!