Miért van az ha valaki a Jobbikról rosszat mer kérdezni vagy feltételezni akkor az egyből PROVOKÁL? Csak az az igaz ami a többi pártról szól?
nem látod a fától az erdőt. de nyugi nem csak te, hanem a többiek sem.
ugyanez megy a jobbiknál és a többi pártnál is. emberek, ennyi, nem unjátok még az ilyen kérdéseket?
Ha valaki a zsidó propagandát szajkózza, az igenis provokál.
Ha értelmes kérdést tesz fel, nem a libsi médiákban ezerrel nyomatott (elnézést) f.szságokat, az nem provokál.
Tudod, lehet úgy is kérdezni, hogy azzal már kapásból hazudsz is egyet, meg meg is vezetsz.
Kérdező, én már feladtam, hogy jobbikossal normálisan beszéljek. Ha olyat kérdezel, amiben benne van akár akaratlanul is az, hogy talán szerinted nem a jobbik a legnagyobb világmegváltó párt, akkor mindjárt te vagy a legutolsó büdös paraszt és hasonlók. Sajnos ha nem tudnak idézni a propagandabeszédből, akkor kénytelenek lemenni állati szintre...
Újabb érv, amiért nem a jobbikra fogok szavazni :)
Ezzel hazudok?
Csak azért kérdeztem mert minden Jobbikos kérdésnél ott van válaszként hogy provokátor!!!
Miért?
Mert nem azt szoktátok megkérdezni hogy:
Miért akarja a Jobbik a multiknak adott kedvezményeket felülvizsgálni, hanem : Miért akarja elzavarni?
Miért akarja a Jobbik a alanyi segélyeket, megszüntetni és rászorultság elvén osztani, hanem : Miért akarja elvenni a cigányoktól?
Vagy mondok még ennél is durvábbat!
A Jobbik gazdaságpolitikája megvalósíthatatlan. "pont"
Aztán mikor linkelni kellene hogy mi is a baj, akkor a mélységbe burkolózott hallgatás, és soha nincs link vagy másolás a programból.
De sorolhatnám!
Szóval ha valaki nem a valóság tartalomnak megfelelően kérdez, hanem szándékosan hazudik már a kérdésében, az mit csinál? Nem provokál?
Gondolom azért kérdezni mert nem tudja.....
vagy rosszul tudja.
nem lehet?
"Mert nem azt szoktátok megkérdezni hogy:"
Szoktuk????
Én nem. te most PROVOKÁLSZ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!