Miért él ez a téveszme a Fideszesekről?
Az ellenzéki tábortól gyakran halljuk, hogy a Fidesz-szavazók elvakultak, nem látják a fától az erdőt, stb.
Én úgy gondolom, hogy nincs olyan Fidesz-szavazó, aki azt gondolná, hogy ez a kormányzat tökéletes és hibátlan. Pontosan tisztában vannak ők is ennek a kormánynak a hibáival. Attól, hogy valaki a Fideszre szavaz, nem azt jelenti, hogy nem ismerné el a Fidesz hibáit.
A magyarázat egyszerűen az, hogy az emberek viszonyítás alapján gondolkodnak. Sajnos az a helyzet, hogy a kevésbé rosszat kell választanunk, és lehet itt korrupcióra meg stadionokra hivatkozni, de még mindig az a helyzet, hogy a magyarság többsége a macskáját sem merné rábízni az ellenzékre. Egy ember van az ellenzékben, aki értelmesen, intelligensen beszél, Márki-Zay Péter. A többiektől én még intelligens megszólalást nem hallottam. Az ellenzék tehetségtelenségének és bénaságának bizonyítéka az, hogy A Fidesznek cirka annyi szavazata van, mint az egész 6 párti ellenzéknek összesen.
választhatsz a narancs és a moslék között
nagy dilemma
Tudod kérdező én egy dolgot próbálok megérteni a fidesz szavazók és aktivisták lelkivilágában de eddig nem sikerült mert senki sem válaszolt őszintém.
Mondjuk öten vagytok testvérek és mindenki bedob egy perselybe valamennyi pénzt a közös programokra. Aztán az egyik testvér időről időre rendesen belemarkol a kasszába és csokit vesz magának. Mit tesznek a többiek ? Szerintem jól pofánvágják.
Nektek nem hiányzik az a pénz amit a vezetőitek kivesznek a perselyből saját használatra ? Nem lenne annak jobb helye ott ahol azt a célt szolgálja a pénz ami az eredeti funciója lett volna.
Az nem válasz hogy inkább legyen az övék mint gyurcsányé.
Legyen az embereké. Tőled ugyanúgy lopnak mint tőlem.
Abban sokan egyetértenek, hogy minden politikus lop. Miért törődnek ebbe bele a választópolgárok ? Miért nem lehet elzavarni az összes tolvajt mindkét oldalról?
"Mondjuk öten vagytok testvérek és mindenki bedob egy perselybe valamennyi pénzt a közös programokra. Aztán az egyik testvér időről időre rendesen belemarkol a kasszába és csokit vesz magának. Mit tesznek a többiek ? Szerintem jól pofánvágják."
a valóság ezzel szemben az, hogy az egyik testvér 8 pénztárnokság után év után üresen tele adósságlevelekkel adta át a feladatait, pökhendien odaváva, hogy miéééé a másik jobb lenne
aztán leltek az évek és a másik testvér telerakta a perselyt, amikor pedig arról beszélt, hogy mire kellene költeni a megtakarításokat, akkor jött a 8 év alatt herdáló rosszul gazdálkodó testvér, és elkezdi üvölteni : AZAZENYÉÉÉM!!!
veletek nem áll szóba senki, még a zsidólistázó gyöngyösi mártonnal is összeálltok, annyira jelentéktelenek vagytok
csókolgatjátok apró antal unokájának lábát ti nagy antikommunisták"
Te is hazudsz. A fideszt kiszavazták a néppártból. Senki mást csak orbánt.
A ballibekkel szóba állnak sőt együttmőködik velük az eu.
Orbánt pont azért utálják mert egy féreg.
#27 Legalább minimálisan nézz már utána mielőtt leírsz egy emeletes baromságot!
Az Európai Unió parlamentjében 8 különböző frakció volt a legutóbbi választásokkor és nem minden megválasztott parlamenti képviselő tagja valamelyik frakciónak. A Néppárt volt ugyan a legnagyobb létszámú frakció a parlamentben, de ettől még a képviselők többsége soha nem is volt tagja a Néppárti frakciónak. Mindösszesen 175 tagja volt a 705 képviselőből, akik között 39 eleve független volt.
Attól mert valaki nem tagja a Néppártnak még nem lesz kevésbé fontos az unió parlamentjében és Orbán nem lesz kevésbé Magyarország miniszterelnöke.
"Te is hazudsz. A fideszt kiszavazták a néppártból. Senki mást csak orbánt.
A ballibekkel szóba állnak sőt együttmőködik velük az eu."
a ballibek úgy táncolnak ahogy a főnökeik fütyülnek nekik
orbán meg most készül megalakítani azt az európai jobboldali tömböt, aminek ő az egyik vezető politikusa lesz, mondhatjuk, hogy a legbefolyásosabb európai politikus
a baloldali politikusoknak a színfalak mögött egyébként teljesen más a véleménye az EU működését illetően, mint az orbánfób hurrá optimizmus
szarba se veszik brüsszelben annuskát, az a nagy helyzet
mondhatjuk, hogy a legbefolyásosabb európai politikus"
Nem érdemes a fideszhívőkkel vitatkozni mert álomvilágban élnek. Ez még viccnek is gyenge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!