Miért él ez a téveszme a Fideszesekről?
Az ellenzéki tábortól gyakran halljuk, hogy a Fidesz-szavazók elvakultak, nem látják a fától az erdőt, stb.
Én úgy gondolom, hogy nincs olyan Fidesz-szavazó, aki azt gondolná, hogy ez a kormányzat tökéletes és hibátlan. Pontosan tisztában vannak ők is ennek a kormánynak a hibáival. Attól, hogy valaki a Fideszre szavaz, nem azt jelenti, hogy nem ismerné el a Fidesz hibáit.
A magyarázat egyszerűen az, hogy az emberek viszonyítás alapján gondolkodnak. Sajnos az a helyzet, hogy a kevésbé rosszat kell választanunk, és lehet itt korrupcióra meg stadionokra hivatkozni, de még mindig az a helyzet, hogy a magyarság többsége a macskáját sem merné rábízni az ellenzékre. Egy ember van az ellenzékben, aki értelmesen, intelligensen beszél, Márki-Zay Péter. A többiektől én még intelligens megszólalást nem hallottam. Az ellenzék tehetségtelenségének és bénaságának bizonyítéka az, hogy A Fidesznek cirka annyi szavazata van, mint az egész 6 párti ellenzéknek összesen.
Nézd kérdező én gyakran vitáztam itt egy elvakult fideszes lénnyel. Azért ezt írom, mert sosem tudtuk meg, hogy most ő férfi vagy nő, vidéki vagy pesti, jól menő vegyészmérnök vagy tanár. Mikor mi kellett. Takács Zs5-nek hívták, míg ki nem rúgták az oldalról, utána visszajött látható név nélkül. Na ő tökéletesen megtestesítette az abszolút gondolkodásképtelen fideszest, hogyha ténylegesen megcáfoltad amit leírt, forrásokkal, tényekkel, akkor sem fogadta el, és másik kérdés alatt már az ő álláspontját terjesztette. Most akkor ne nevezzem elvakultnak?
Tudom, hogy ilyenek vannak az ellenzékiek között is, csak mivel főleg a Fidesz hazudik lévén nekik létérdekük sokkal több Fideszbirka van, mint mondjuk DKbirka. Eleve én azért nem vagyok már fideszes -pedig valaha még benne is voltam, szégyellem is magam érte- mert nekiálltam gondolkodni. Azt pedig A PÁRTBAN nem szeretik.
#10 ha tudnád hogy mi többiek hogy drukkolunk neked hogy végre sikerüljön és elmenj innen!
Neked is jó lenne és végre nekünk is nélküled.
9:
Pl. melyik nem igaz ezekből? Talán a Sorosos plakátokat is a balodlal tette ki?
Bocs, de ha tényleg a legbutabb proliknak szánt propagandát is támogatod, akkor 2 lehetőség vna:
- Vagy a legbutább prolik közé tartozol.
- Vagy egyetértesz azzal, hogy valamels fontosabb cél miatt a prolikat hülyíteni kell.
"#10 ha tudnád hogy mi többiek hogy drukkolunk neked hogy végre sikerüljön és elmenj innen!
Neked is jó lenne és végre nekünk is nélküled."
A legjobb az lenne ha végre egy normális Magyarországon élhetnénk nem egy fideszisztáni tébolydába. Nyilván nincsenek illúzióm hogy a gonosz patásördög gyúcsány vagy bárki más csodát tudna tenni, pont ezért nem látok mást, mint elhúzni ebből a pöcegödőrből.
De ha egyszer el is megyek, azt csak is kizárólag saját magam jólétéért fogom tenni, nem azért hogy a bayer show szocializálódot véres szájú fidder trollok örömtáncot lejthessenek.
jaja fidder meg fideszisztán
jól láthatóan víztisztára van már mosva az agyad
Én már csak pontozom le a fidesz hívőket.
A fidesz egy begyepesedett elavult tolvaj párt, ami mindig harcol valami ellen. (Jelentéktelen dolgok, amivel elterelik a figyelmet)
Nyugaton már szóba se állnak velük, néppártból kirugdosták.
Bezzeg a diktátorokkal nagy barátok.
Közben a fideszesek hobbijára milliárdok úsznak el még most járvány idején is.
Stb lehetne sorolni.
veletek nem áll szóba senki, még a zsidólistázó gyöngyösi mártonnal is összeálltok, annyira jelentéktelenek vagytok
csókolgatjátok apró antal unokájának lábát ti nagy antikommunisták
@16:23
"jaja fidder meg fideszisztán
jól láthatóan víztisztára van már mosva az agyad"
De még is ki által? Ahogy mondtam nincsenek illúzióim arról hogy a gyúcsány' vagy bárki más csodát tudna tenni ezzel az országgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!