Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért él ez a téveszme a...

Miért él ez a téveszme a Fideszesekről?

Figyelt kérdés

Az ellenzéki tábortól gyakran halljuk, hogy a Fidesz-szavazók elvakultak, nem látják a fától az erdőt, stb.

Én úgy gondolom, hogy nincs olyan Fidesz-szavazó, aki azt gondolná, hogy ez a kormányzat tökéletes és hibátlan. Pontosan tisztában vannak ők is ennek a kormánynak a hibáival. Attól, hogy valaki a Fideszre szavaz, nem azt jelenti, hogy nem ismerné el a Fidesz hibáit.

A magyarázat egyszerűen az, hogy az emberek viszonyítás alapján gondolkodnak. Sajnos az a helyzet, hogy a kevésbé rosszat kell választanunk, és lehet itt korrupcióra meg stadionokra hivatkozni, de még mindig az a helyzet, hogy a magyarság többsége a macskáját sem merné rábízni az ellenzékre. Egy ember van az ellenzékben, aki értelmesen, intelligensen beszél, Márki-Zay Péter. A többiektől én még intelligens megszólalást nem hallottam. Az ellenzék tehetségtelenségének és bénaságának bizonyítéka az, hogy A Fidesznek cirka annyi szavazata van, mint az egész 6 párti ellenzéknek összesen.

2021. ápr. 14. 15:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
62%

Nézd kérdező én gyakran vitáztam itt egy elvakult fideszes lénnyel. Azért ezt írom, mert sosem tudtuk meg, hogy most ő férfi vagy nő, vidéki vagy pesti, jól menő vegyészmérnök vagy tanár. Mikor mi kellett. Takács Zs5-nek hívták, míg ki nem rúgták az oldalról, utána visszajött látható név nélkül. Na ő tökéletesen megtestesítette az abszolút gondolkodásképtelen fideszest, hogyha ténylegesen megcáfoltad amit leírt, forrásokkal, tényekkel, akkor sem fogadta el, és másik kérdés alatt már az ő álláspontját terjesztette. Most akkor ne nevezzem elvakultnak?

Tudom, hogy ilyenek vannak az ellenzékiek között is, csak mivel főleg a Fidesz hazudik lévén nekik létérdekük sokkal több Fideszbirka van, mint mondjuk DKbirka. Eleve én azért nem vagyok már fideszes -pedig valaha még benne is voltam, szégyellem is magam érte- mert nekiálltam gondolkodni. Azt pedig A PÁRTBAN nem szeretik.

2021. ápr. 14. 16:02
 12/32 anonim ***** válasza:
46%

#10 ha tudnád hogy mi többiek hogy drukkolunk neked hogy végre sikerüljön és elmenj innen!

Neked is jó lenne és végre nekünk is nélküled.

2021. ápr. 14. 16:03
 13/32 anonim ***** válasza:
45%

9:

Pl. melyik nem igaz ezekből? Talán a Sorosos plakátokat is a balodlal tette ki?

Bocs, de ha tényleg a legbutabb proliknak szánt propagandát is támogatod, akkor 2 lehetőség vna:

- Vagy a legbutább prolik közé tartozol.

- Vagy egyetértesz azzal, hogy valamels fontosabb cél miatt a prolikat hülyíteni kell.

2021. ápr. 14. 16:04
 14/32 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem nincs téveszme, minden embernek meg van a maga véleménye és ezt tiszteletben kell tartani.
2021. ápr. 14. 16:17
 15/32 anonim ***** válasza:
53%

"#10 ha tudnád hogy mi többiek hogy drukkolunk neked hogy végre sikerüljön és elmenj innen!

Neked is jó lenne és végre nekünk is nélküled."

A legjobb az lenne ha végre egy normális Magyarországon élhetnénk nem egy fideszisztáni tébolydába. Nyilván nincsenek illúzióm hogy a gonosz patásördög gyúcsány vagy bárki más csodát tudna tenni, pont ezért nem látok mást, mint elhúzni ebből a pöcegödőrből.

De ha egyszer el is megyek, azt csak is kizárólag saját magam jólétéért fogom tenni, nem azért hogy a bayer show szocializálódot véres szájú fidder trollok örömtáncot lejthessenek.

2021. ápr. 14. 16:21
 16/32 anonim ***** válasza:
26%

jaja fidder meg fideszisztán

jól láthatóan víztisztára van már mosva az agyad

2021. ápr. 14. 16:23
 17/32 anonim ***** válasza:
51%

Én már csak pontozom le a fidesz hívőket.

A fidesz egy begyepesedett elavult tolvaj párt, ami mindig harcol valami ellen. (Jelentéktelen dolgok, amivel elterelik a figyelmet)

Nyugaton már szóba se állnak velük, néppártból kirugdosták.

Bezzeg a diktátorokkal nagy barátok.

Közben a fideszesek hobbijára milliárdok úsznak el még most járvány idején is.

Stb lehetne sorolni.

2021. ápr. 14. 16:25
 18/32 anonim ***** válasza:
44%

veletek nem áll szóba senki, még a zsidólistázó gyöngyösi mártonnal is összeálltok, annyira jelentéktelenek vagytok

csókolgatjátok apró antal unokájának lábát ti nagy antikommunisták

2021. ápr. 14. 16:28
 19/32 anonim ***** válasza:
59%

@16:23

"jaja fidder meg fideszisztán

jól láthatóan víztisztára van már mosva az agyad"

De még is ki által? Ahogy mondtam nincsenek illúzióim arról hogy a gyúcsány' vagy bárki más csodát tudna tenni ezzel az országgal.

2021. ápr. 14. 16:28
 20/32 anonim ***** válasza:
30%
Szóval ez a tudjuk hogy a fidesz is rossz de még mindig jobb mint a gyúcsány' dilemma nekem olyan mintha azt mondanák hogy: választhatsz a szar és a fos között, hogy melyiket szeretnéd megenni ebédre.
2021. ápr. 14. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!