Már majdnem minden 2. Magyar be van oltva, aki meg nem az már volt koronás, miért nem csökkennek a fertőzési és halálozási adatok?
Figyelt kérdés
Ráadásul korlátozás vannak2021. ápr. 10. 11:42
51/51 Barbell Deadlift válasza:
"Ugyan miért ne vágna témába a kormány hazugsága? Mondd csak kedves deadlift mit fizet neked a fidesz, hogy ennyire véded őket és a kamu propagandájukat? Úgy látom szereted, ha tiéd az utolsó szó, de itt ez nem így lesz"
Most legszívesebb a halál f@szára elküldenélek, de adok egy utolsó esélyt, hogy lehiggadj, és kultúrált hangnemet üss meg velem szemben.
A kérdés így szólt: miért nem csökken a napi fertőzöttek száma?
Én erre adtam egy választ, amiben tényeket soroltam fel. Hogy jön ide a fidesz, meg hogy hazudtak, vagy nem hazudtak? De legfőbképp, hogy jön ide, hogy kapok-e pénzt a fidesztől, egyáltalán hogy jutott ilyen az eszedbe, amikor szó sem volt politikáról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!