Már majdnem minden 2. Magyar be van oltva, aki meg nem az már volt koronás, miért nem csökkennek a fertőzési és halálozási adatok?
21/
Honnan szeded, hogy nem sikerült inaktiválni az inaktív vírust?
22/
Elképzelésed egyetlen hivatalos szerv tanult szakértői se igazolták.
"Boltba mindenkinek muszáj mennie.Senkihez nem repülnek be az élelmiszerek az ablakon,de elvileg azêrt hordjuk a maszkot a boltba,hogy ne kapjuk el A példábòl is látszik,hogy a maszkhordásnak semmi értelme nincs"
Soha, sehol, senki sem mondta, hogy ha maszkot hordasz, akkor az 100% védettséget ad. A maszknak az a lényege, hogy kevesebb vírust üríts a levegőbe (egy részüket felfogja), és kevesebb vírust lélegezz be (egy részüket felfogja), ugyanis a fertőzés mértéke és lefolyása függ attól, hogy az infekció pillanatában mennyi virion kezd szaporodni a szervezetedben.
Ha két maszkos ember, egymástól két méterre beszélget, szabad téren, kb 99%, hogy nem fertőzik meg egymást. Ha bármi változó van a képletben (kisebb táv, zárt tér, helytelen maszk viselet), akkor nő a fertőzés rizikója.
Ha a bevásárlás közben 20 percig a nyakadba lihegett mindenki, és sorban állás közben is 20 centire állt tőled egy fertőzött, akkor sajnos a maszk nagyjából annyit ér, hogy valamelyest csökkenti a vírusterhelést, ezzel több esélyt adva a jobb lefolyásra. Arról nem beszélve (ezt is elmondják kb minden nap), hogy a B.1.1.7.-es mutációnak (a híres brit) olyan változások mentek végbe az RNS-ben, ami miatt gyorsabban képes szaporodni, magyarán: kisebb vírusterhelés esetén is képes előidézni infekciót. Értelemszerűen, ha a maszk eddig szűrt (hasamra ütök) 80%-ot, most is 80%-ot szűr, csak az a maradék 20%, ami beléd jut, az gyorsabban fog osztódni.
"#22 Onnan, amit már írtam: hogy mindenhol megnőtt a betegek száma, ahol oltottak vele. Az én ismeretségi körömben is beteg lett a kínaival oltott emberek többsége."
Értsd már meg, hogy ez egyszerűen nem igaz. Sehol sem nőtt nagyobb arányban a fertőzöttek száma, ahol kínai vakcinát használtak. De ezt előbb is leírtam, direkt játszod az értetlent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!