Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Már majdnem minden 2. Magyar...

Már majdnem minden 2. Magyar be van oltva, aki meg nem az már volt koronás, miért nem csökkennek a fertőzési és halálozási adatok?

Figyelt kérdés
Ráadásul korlátozás vannak
2021. ápr. 10. 11:42
1 2 3 4 5 6
 31/51 Barbell Deadlift ***** válasza:
57%

"Érdekes összefüggés. Amíg nem kezdtek el oltani volt naponta max 150-200 halott. Amióta lövik az embereket mindenféle sz.rsággal érdekes ez a szám felment 250-300ra."

Nagyin reménytelen eset vagy, de teszek egy próbát, hátha.

Az elhunytak számának növekedése arányban van a napi új esetszámokkal is. Nem nőtt a mortalitás, hanem egyszerűen több a beteg, és ezt a több beteget már nem tudják korrekten ellátni, nincs rá kapacitás. Egy éve ugatják, hogy azért kell a "lezárás", mert az egészségügy nem fogja bírni a terhelést. Itt tartunk: nincs kórházi személyzet arra, hogy mindenkit ellássanak. Már a háziorvos ír fel olyan gyógyszereket, amit kórházban kéne adni, szigorú megfigyelés mellett.

2021. ápr. 10. 15:34
 32/51 Barbell Deadlift ***** válasza:

"Lehet olvasgatni az oltásokról:"

Az "orvosok a tisztánlátásért" csoportól csak ennyit: [link]

Ez mindent elmond a szakmai felkészültségükről.

2021. ápr. 10. 15:36
 33/51 anonim ***** válasza:
64%
Az egészségügy kedves barátom azért tart ott, ahol, mert a kormány 11 év szétszedte, meglopta. A hisztéria közepén lapátra tett 5000 eü dolgozót, és még le is inasozza őket! Ezért tart ott minden, ahol. Azt meg, hogy az eü nem bírja a terhelést nem az én bajom, hanem ennek a sz.rfaszú bandának. És igenis kimondom hogy társadalom biztosítást most totálisan feleslegesen fizetünk. Ahelyett, hogy a kormány elnézést kérne az eü dolgozóktól és végre egy ápoló is normális fizetést kapna, mit csinál? Sebaj az 5 ezer elment, de én f.sza gyerek vagyok és büszke vagyok erre, majd másokat odab.szok, mert ekkora király vagyok.
2021. ápr. 10. 16:23
 34/51 anonim ***** válasza:
#32 Telex.hu? Most komolyan? :DDD
2021. ápr. 10. 16:29
 35/51 Barbell Deadlift ***** válasza:

33-as. Nem a te bajod, ha az EÜ összeomlik? És ha baleset ér, és nem kapsz korrekt ellátást, az sem a te bajod lesz?

Nagyjából minden ország ellátórendszere az összeomlás szélén volt, ennek semmi köze ahhoz, hogy a kormány amúgy grátiszban elcseszte az egészet.

2021. ápr. 10. 17:09
 36/51 Barbell Deadlift ***** válasza:

"#32 Telex.hu? Most komolyan? :DDD"

Utánanéztél az állítás valóságtartalmának, vagy el sem olvastad a cikket?

2021. ápr. 10. 17:10
 37/51 anonim ***** válasza:
#36 Utánanéztem a kedvedért, és megbizonyosodtam róla, hogy nincs valóságtartalma. Ez ugyanis nem a szakmai felkészületlenségükről árulkodik, hanem hogy figyelmetlenségből egy kamu levél is átcsúszott a rostán, de később korrigálták. A cikk viszont erősen manipulatív, ahogy a telexhez hasonló szélsőséges oldalaktól megszokhattuk. Te pedig bedőlsz nekik, ahogy a hozzád hasonló rettegőktől megszokhattuk.
2021. ápr. 10. 17:19
 38/51 Barbell Deadlift ***** válasza:
57%

37-es laposföldhívő barátom, nem figyelmetlenség történt, hanem a szakmai tudásuk hiányossága miatt sz@rtak rá, hogy ellenőrizzék az állítást.

Ha elolvasod a többi bejegyzést (nincs túl sok, 3 perc alatt átfuthatsz rajta), konkrétan egy olyan üzenet sincs, ami releváns lenne, és összefüggésbe hozható a vakcinával. Értsd: az, hogy a szomszédodnak az unokatestvérének a szobatársának a 90 éves, daganatos nagyapja meghalt az oltás után 3 héttel, az maximum arra jó, hogy Gődényék elmondhassák magukról, hogy legalább 5 ember írt nekik "oltási" mellékhatást, másra nem.

És nem a Telex találja ki a kamu dolgokat, már nagyon sokszor lebubtak hasonló dolgokkal a szellemi példaképeid.

2021. ápr. 10. 17:33
 39/51 anonim ***** válasza:
Elfogytak az érvek, jöhet a laposföldezés :D
2021. ápr. 10. 17:34
 40/51 anonim ***** válasza:
Amúgy ha figyelmesen elolvastad volna a cikket, akkor olvastad volna azt is, hogy egy idő után levették a kamulevelet. Ha a szakmai tudásuk lenne hiányos, kint hagyták volna. Arról van szó, hogy a magadfajta trollok valószínűleg rengeteg hasonló gyerekes baromsággal bombázzák Tamasiékat, és ember legyen a talpán, aki ezeknek a kiszűrése közben nem követ el hibát.
2021. ápr. 10. 17:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!