Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Már majdnem minden 2. Magyar...

Már majdnem minden 2. Magyar be van oltva, aki meg nem az már volt koronás, miért nem csökkennek a fertőzési és halálozási adatok?

Figyelt kérdés
Ráadásul korlátozás vannak
2021. ápr. 10. 11:42
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
64%
Igen kedves 35ös ezért kár társadalom biztosítást fizetni, mert az a kormány, aki 11 éve hatalmon van ezt tönkretette. Hamarosan én is elgondolkozom azon, hogy elmegyek feketén dolgozni és a legminimumot fizetem be. Teljesen mindegy mennyit fizetsz, ha van korona, ha nem erről csak a kormány tehet! Ugyanis minden pénzt ők kezelnek, tehát igenis van köze a kormánynak ehhez az egészhez, ahogy a sok kamu adathoz is. Ugyanígy ők tehetnek arról, hogy bizonyos ágazatok tönkrementek. Ők döntöttek a bezárásokról. Övék a felelősség és hiába pampogsz, hogy nem így van, mert akkor is ez van. Akkor mi a fa.zra kértek korlátlan hatalmat? Arra, hogy még jobban lopjanak mint eddig! Így nekem ne magyarázza meg senki, hogy a döntéseket szakemberek hozták. Azoknak semmi közük ehhez.
2021. ápr. 10. 22:00
 42/51 Barbell Deadlift ***** válasza:

"Elfogytak az érvek, jöhet a laposföldezés :D"

Nagyon frappáns a viszontválaszod, egy bizonyos értelmi szint alatt még ámulatba is ejtené a közönséget, hogy micsoda dzsoli dzsókert "dobtál" be, csupán két probléma van,

1. te kezdted a személyeskedést, idézlek: "Te pedig bedőlsz nekik, ahogy a hozzád hasonló rettegőktől megszokhattuk" (37-es válasz, 17:19). Most attól tekintsünk el a kedvedért, hogy önmagában is hazug, és személyeskedő az állításod (nem dőltem be nekik, ugyanis nem vertek át, a szöveg kikerült az oldalra, ezt te is meg tudod nézni), de úgy látszik, hogy vagy súlyos amnéziában szenvedsz, esetleg funkcionális analfabéta vagy, és nem emlékszel/nem tudod értelmezni a saját írásod.

2. a másik probléma, hogy -ismételten a funkcionális analfabétizmusra tudok gondolni- ugyan hiányolod az érveimet, pedig elég érthetően leírtam, hogy mi a probléma ezzel az egész "mellékhatás bejelentő" kezdeményezéssel, viszont érdemben már nem reagálsz.

Tehát összegezzük: elkezdtél személyeskedni, majd a válaszomra, ahol több irányból is kifejtettem a problémát (ellenőrizhetetlen beszámolók, Gődényék korábbi lebukásai), annyit tudtál leírni, hogy "nincs érved és személyeskedsz" (lásd: laposföld). Ez így elégtelen sajnos a részedről.

"Ha a szakmai tudásuk lenne hiányos, kint hagyták volna"

Ha lenne szakmai tudásuk, akkor nem lennének vírustagadók (tudom, most jön a hiszti, hogy "de hát nem is tagadják a vírust, csak...").

"Arról van szó, hogy a magadfajta trollok valószínűleg rengeteg hasonló gyerekes baromsággal bombázzák Tamasiékat, és ember legyen a talpán, aki ezeknek a kiszűrése közben nem követ el hibát."

Náluk nagyobb trollok biztos, hogy nem léteznek. Kezdjük ott, hogy ha elindítok egy ilyen adatgyűjtést, alap, hogy átolvasom, amit elküldenek nekem, és ha olyan dolog van leírva, amiről még életemben nem hallottam ("Ligma"), a minimum az, hogy rászánok 3 percet az utánajárásra.

Mivel két kezemen meg tudom számolni, hogy hány ember írt nekik ezügyben, hidd el, hogy lett volna idejük ellenőrizni.

Tulajdonképpen abba a hibába estek bele, amit amúgy is csinálnak: olvasnak valami baromságot a neten, úgy ahogy lefordítják magyarra, természetesen kicsit elferdítve a lényeget (a követőik úgysem beszélik az angolt, és úgysem olvasnak utána), és ezekkel hülyítik a népet.

2021. ápr. 11. 02:50
 43/51 Barbell Deadlift ***** válasza:

"Övék a felelősség és hiába pampogsz, hogy nem így van, mert akkor is ez van. "

Mi van? Ki pampogott, hogy nem így van? Mikor írtam olyat, hogy nem a kormány felelőssége?

2021. ápr. 11. 02:55
 44/51 anonim ***** válasza:

"nem dőltem be nekik, ugyanis nem vertek át, a szöveg kikerült az oldalra, ezt te is meg tudod nézni"

Ezek szerint hiába magyarázom, még így sem érted meg, mitől manipulatív a cikk. Vagy menthetetlenül buta vagy, vagy szándékosan trollkodsz. Utóbbit valószínűsítem.

"Ha lenne szakmai tudásuk, akkor nem lennének vírustagadók"

Remélem, ezt nem érvnek szántad, mert kb. annyit jelent, hogy "nekem van igazam, nem nekik, mert csak". Még a kötelező szalmabábozástól (gy. k. "vírustagadók") eltekintve is.

2021. ápr. 11. 10:09
 45/51 anonim ***** válasza:
Akkor, ha az egész a kormány felelőssége, és hibája, akkor nincs miről beszélni!
2021. ápr. 11. 12:01
 46/51 Barbell Deadlift ***** válasza:

"Ezek szerint hiába magyarázom, még így sem érted meg, mitől manipulatív a cikk. Vagy menthetetlenül buta vagy, vagy szándékosan trollkodsz. Utóbbit valószínűsítem."

Ma már ne igyál többet. A cikkben is leírják, hogy később észrevették a hibát, és leszedték. Semmi manipulatív nincs ebbe, csupán ha valaki szakértőnek nevezi magát egy adott területen, az nem esik bele ilyen hibába. Ha te nem értesz semmihez, és nem tudod átérezni ezt a problémát, akkor vegyük úgy, hogy tárgytalan, amit leírtam, de egy ilyen szituációban, amikor potenciálisan emberéletek forognak kockán (az ő értelmezésük szerint ugye, mert állításuk szerint ezek "gyilkos vakcinák"), egy magát szakértőnek nevezőnek nagyon nagy égés benézni egy ilyet. Itt most nem arról van szó, hogy a gyári szalagmunkás elcseszett egy terméket, ezért azt kukába kellett dobni, remélem ez világos.

"Remélem, ezt nem érvnek szántad, mert kb. annyit jelent, hogy "nekem van igazam, nem nekik, mert csak". Még a kötelező szalmabábozástól (gy. k. "vírustagadók") eltekintve is."

De, érvnek szántam. Szakértői körökben nem vita tárgya a vírus létezése, jelentősége, és a szervezetre gyakorolt hatása. Aki végighaknizza az közösségi médiát olyam baromságokkal, hogy "maszkféreg", "nincsisizolálvaavírus", "nincsklinikaikórképeacovidnak", az minimum dilettáns, rossz esetben egy gerinctelen féreg.

Ezt persze hiába magyarázom olyan embereknek, akiknek Gődény a szellemi vezetőjük, aki ugyan keveri a köszvényt a kötvénnyel, de ugye ő a szakértő, mindenki más meg hülye.

2021. ápr. 11. 14:41
 47/51 Barbell Deadlift ***** válasza:

"Akkor, ha az egész a kormány felelőssége, és hibája, akkor nincs miről beszélni!"

Csak éppen nem vág témába, nem ez volt a kérdés.

2021. ápr. 11. 14:42
 48/51 anonim ***** válasza:
54%

"Semmi manipulatív nincs ebbe, csupán ha valaki szakértőnek nevezi magát egy adott területen, az nem esik bele ilyen hibába."

Most már biztos vagyok benne, hogy szándékosan trollkodsz. Ha valóban ennyire csekély értelmű lennél, akkor kb. írni sem tudnál. Azért még egyszer leírom a rend kedvéért: ha a szakértelmükben lenne hiba, akkor később sem vették volna le, mert nem jöttek volna rá, hogy rosszindulatú trollkodás.

"Szakértői körökben nem vita tárgya a vírus létezése, jelentősége, és a szervezetre gyakorolt hatása."

Ez a te szegénységi bizonyítványod, ha ezt hiszed. A vírus létezését valóban senki sem tagadja - még azok sem, akikről te ezt hazudod -, de a jelentőségét csak azok túlozzák el ennyire, akik a médiában megszólalhatnak.

2021. ápr. 11. 14:45
 49/51 anonim ***** válasza:
54%
Ugyan miért ne vágna témába a kormány hazugsága? Mondd csak kedves deadlift mit fizet neked a fidesz, hogy ennyire véded őket és a kamu propagandájukat? Úgy látom szereted, ha tiéd az utolsó szó, de itt ez nem így lesz
2021. ápr. 11. 16:03
 50/51 Barbell Deadlift ***** válasza:

"Most már biztos vagyok benne, hogy szándékosan trollkodsz. Ha valóban ennyire csekély értelmű lennél, akkor kb. írni sem tudnál."

A "trollkodsz", és a "hülye vagy"-on kívül várható érdemi hozzászólás tőled, vagy elégedjek meg ennyivel?

"Azért még egyszer leírom a rend kedvéért: ha a szakértelmükben lenne hiba, akkor később sem vették volna le, mert nem jöttek volna rá, hogy rosszindulatú trollkodás."

Még hússzor is leírhatod, akkor sem lesz igazad.

Neked mi a szakterületed?

"A vírus létezését valóban senki sem tagadja - még azok sem, akikről te ezt hazudod"

Nem, nem tagadja senki. Legalábbis ha funkcionális analfabéta vagy, akkor nem érted, hogy lényegében ezt teszik. Csak egy éve visítanak teli torokból az interneten, és a különböző média felületeken, hogy

1. a halottak a stressz miatt haltak meg, nem a vírus miatt

2. a tüdőgyulladás a maszktól alakul ki

3. nem izolálták még a vírust

4. nincs orvosi kórkép a covidra, tehát csak kitalálták a betegséget

5. a PCR tesztek valójában az egyszerű náthát okozó koronavírust mutatják ki, és akiknek az pozitív, véletlenül éppen influenzásak is, ezért halnak meg

6. valójában a PCR tesztekkel fertőzik meg az embert

7....nem folytatom tovább, ezeket a te "szakértőid" álltítják/állították az elmúlt egy évben. Ez nettó vírustagadás, mégha nyíltan nem is mondják ki.

"de a jelentőségét csak azok túlozzák el ennyire, akik a médiában megszólalhatnak."

Tényleg, mert Gődényék nem szerepeltek a médiában, bezzeg az orvosokat és ápolókat minden nap felkérdezik...ja, nem. Te hol voltál az elmúlt egy évben?

Ha nem tudsz érdemben válaszolni (értsd, leírni ún. "ellenérvet"), akkor légy szíves ne fárassz engem a szokásos trollvagy/hülyevagy/laposföldezel kártyáiddal.

2021. ápr. 11. 22:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!