Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A rendőrök politikai nyomásra...

A rendőrök politikai nyomásra nem tartattják be a korlátozásokat vagy nincs kedvük dolgozni?

Figyelt kérdés

Tegnap este 8 óra után tele volt a park előttem fiatalokkal , maszk nélkül italoztak, hangoskodtak.

Na most ez járvány nélkül is szabálysértés már, de most többszörösen, maszk használat mellőzése, kijárási korlátozás megszegése, közterületen alkohol fogyasztás, csendháborítás, sorolhatnám.

Kihívtam a rendőröket és nem történt semmi, elcirkált itt egy rendőrautó és oda se ment. Mi folyik ebben az országban???

Haza fele is mikor mentem tele volt a rakpart nagy csoportokkal, maszk nélkül , hol a fenébe vannak a rendőrök?

2021. ápr. 2. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Már nem veszik komolyan ők sem ezt a sok marhaságot
2021. ápr. 2. 10:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Elég baj ez napi 300 halottnál..
2021. ápr. 2. 10:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez ilyen
2021. ápr. 2. 10:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas vagy kérdező.Koveted a szüleid AVO-s besugoi karrierjét.Egyebkent a rendőröknek is elegük van már ebből a kamujarvanybol
2021. ápr. 2. 11:16
 5/5 árokpart ***** válasza:
Na megjött az ügyeletes feljelentgető.
2021. ápr. 2. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!