Zacher Gábor szerint meglesz a böjtje annak hogy sokan még mindig nem érzik át milyen súlyos a helyzet. Te betartod a korlátozásokat és az előírásokat?
“Tele a rakpart ,az emberek harmada maszk nélkül”
“Nem látják az emberek a kórházakban zajló óriási küzdelmet”
Maszkozunk 1 éve, oltanak 3 hónapja, mégis dübörög a járvány.
Cseppet fordítva vannak bekötve a "szakértőink" :)))
Ezek a kilóra megvett "szakértők" kezdenek irritálóak lenni.
Ezek után szerintem örüljön, hogy szabadlábon van még.
Persze, hogy betartom a szabályokat, hiszen kemény büntetéssel szankcionálnak.
Milyen kérdés ez már?
Mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a férjem munkahelyén működik a homeoffice, én meg még itthon vagyok a legkisebb gyerekkel. Szerencsére kert is van, szóval a gyerekek sincsenek bezárva a 4 fal közé és azt kell, hogy mondjam, a mi kapcsolatunknak még jót is tett, hogy csökkent a rohanás.
Igen, betartjuk a korlátozásokat. Élelmiszert leginkább rendelünk, de ha valami egyéb fontos kell akkor is csak én megyek ki vásárolni. Maszk, kesztyű, fertőtlenítő... Ha hazaérek azonnal zuhanyozok, az utcán viselt ruha karanténba kerül néhány napra, utána fertőtlenítős mosószerrel mosom.
Lehet, hogy sokak szerint ez felesleges h****ség, de a férjem is és én is kockázati csoportba tartozunk és az oltásra még várunk.
"Z.Gábornak lehet igaza van de ő is kezd ilyen médiacelebbé váni. "
Kezd? Ő már évek óta az, sőt talán ő volt az első. Ugye "békeidőben" még a média kénytelen volt alkoholistákkal és drogosokkal foglalkozni, az meg az ő szakterülete. Covidkérdésben amúgy sokáig elég csöndben volt, gondolom mostanra jött el az a pont, hogy megirigyelte a figyelmet, amit a Szlávik doki meg a Merkely prof kap a médiától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!