Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha kitörne egy polgárháború a...

Ha kitörne egy polgárháború a korlátozások támogatói és ellenzői között melyik oldalon harcolnál?

Figyelt kérdés

Ha a korlátozások támogatói nyernek: teljes lezárás öt évig, ezen évek alatt a kormány adná az élelmet az embereknek, kötelező oltás bevezetése, a megtagadókat kitelepitik olyan eldugott helyekre mint Új-Zéland, Izland, vagy Patagónia és onnan ki nem jöhetnek. Minden emberbe kötelező jelleggel nyomkövető chipet ültetnek és a készpénzt valamint személyes okiratokat ezzel betiltják és minden adat és pénz a chipen lenne (ez nem vonatkozna az előbb említett néhány helyre ahova az oltastagadókat tennék). Bevezetnénk az egész világon (kivéve említett helyek) a kínai típusú szociális kreditrendszert és az alapján osztanák a pontokat hogy ki mennyire tartja be a korlátozásokat és mennyi időt tölt hírek nézésével, követi ez az operatív törzs kijelentéseit stb. Az emberi és szabadságjogokat örökké eltörölnék. Öt év után is csak a teljes zárlatot törölnék el, sok korlátozás utána is megmaradna, és a rendőrség meg civil önkéntesek figyelnék és ellenőrizzék ezt. A kormányoktol független mediakat betiltanák a közösségi média oldalakat pedig szigorú ellenőrzés alá vennék és minden korlátozás ellenes dolgot posztot vagy bármit börtönnel büntetnék. Betiltanák a vidéki életet, mindenkit a nagyvárosokba költöztetnének, mert úgy könnyebb fenntartani és ellenőrizni a társadalmat. A választásokat eltörölnék, a vakcinagyártók jelölnék ki a vezetőket. Fél évenként kötelező ujraoltások.

Ha a korlátozások ellenzői nyernek: egy hónapig szabad öldöklés, a korlátozások támogatói ellen. Utána a 2019es élet minden tekintetben. Nincs vakcinautlevel, viszont minden országban alkotmányba írnák hogy többet ilyen korlátozások nem hozhatóak.

2021. márc. 30. 13:44
A kérdező szavazást indított:
Harcolnék a korlátozásokat támogatók oldalán
Harcolnék a korlátozásokat ellenzők oldalán
Elvonulnék Tristan da cunha szigetére.
21 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Kicsit túltoltad. Én am tuti nem harcolnék. Hamarabb költöznék el valami normális helyre, ahol nem ölik egymást az emberek. Vannak olyan ügyek, amiért el tudom képzelni, hogy utcára mennék, de egy ilyen polgárháború két ilyen elmebeteg oldallal nem.
2021. márc. 30. 13:50
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Ennyire azért senkit sem érdekel a dolog...
2021. márc. 30. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

"Ha kitörne egy polgárháború a korlátozások támogatói és ellenzői között melyik oldalon harcolnál?"

A korlátozásoknak támogató is ellenzői is rendkívül kevesen vannak, egy focimeccsben le lehetne zavarni a küzdelmüket.

A korlátozásokat szakemberek döntötték el és az emberek hisznek nekik és elfogadják. A legtöbb ember sem nem támogatja a korlátozást, sem nem ellenzi - megérti és betartja.

Ti meccseljétek le egymás között, mi az értelmesek, meg majd nézzük és röhögünk rajtatok!

2021. márc. 30. 13:57
 4/7 A kérdező kommentje:
#3 ahogy én látom hétvégenként túra közben, alig-alig tarják be. És a legtöbb ember celebeknek tartja a gyakran nyilatkozó virológusokat. Szóval nincs teljesen igazad.
2021. márc. 30. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:
49%

Ébredünk kéremszépen...

Hentesbolt, állunk a sorban 6-an. Az egyik hölgy a másikhoz: -Elnézést hogy nem tartom a távolságot, csak nézem a kínálatot. Másik hölgy: -Semmi baj, engem nem érdekel, az utcán nem is hordom a maszkot. Erre én: -Én sem! A többiek egyszerre kezdtek beszélni: -Ez a vírushelyzet csak a politikáról, a hatalomról szól! Nem szabad TV-t nézni........stb. stb. Csak álltam, és boldog voltam. Hat emberből hatnak ugyanaz a véleménye mint nekem! ÉBREDÜNK!

2021. márc. 30. 14:06
 6/7 anonim ***** válasza:
23%
A Wartburg kimaradt. :D
2021. márc. 30. 21:20
 7/7 A kérdező kommentje:
#6 melyik oldalhoz kellett volna írnom?
2021. márc. 30. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!