Ha kitörne egy polgárháború a korlátozások támogatói és ellenzői között melyik oldalon harcolnál?
Ha a korlátozások támogatói nyernek: teljes lezárás öt évig, ezen évek alatt a kormány adná az élelmet az embereknek, kötelező oltás bevezetése, a megtagadókat kitelepitik olyan eldugott helyekre mint Új-Zéland, Izland, vagy Patagónia és onnan ki nem jöhetnek. Minden emberbe kötelező jelleggel nyomkövető chipet ültetnek és a készpénzt valamint személyes okiratokat ezzel betiltják és minden adat és pénz a chipen lenne (ez nem vonatkozna az előbb említett néhány helyre ahova az oltastagadókat tennék). Bevezetnénk az egész világon (kivéve említett helyek) a kínai típusú szociális kreditrendszert és az alapján osztanák a pontokat hogy ki mennyire tartja be a korlátozásokat és mennyi időt tölt hírek nézésével, követi ez az operatív törzs kijelentéseit stb. Az emberi és szabadságjogokat örökké eltörölnék. Öt év után is csak a teljes zárlatot törölnék el, sok korlátozás utána is megmaradna, és a rendőrség meg civil önkéntesek figyelnék és ellenőrizzék ezt. A kormányoktol független mediakat betiltanák a közösségi média oldalakat pedig szigorú ellenőrzés alá vennék és minden korlátozás ellenes dolgot posztot vagy bármit börtönnel büntetnék. Betiltanák a vidéki életet, mindenkit a nagyvárosokba költöztetnének, mert úgy könnyebb fenntartani és ellenőrizni a társadalmat. A választásokat eltörölnék, a vakcinagyártók jelölnék ki a vezetőket. Fél évenként kötelező ujraoltások.
Ha a korlátozások ellenzői nyernek: egy hónapig szabad öldöklés, a korlátozások támogatói ellen. Utána a 2019es élet minden tekintetben. Nincs vakcinautlevel, viszont minden országban alkotmányba írnák hogy többet ilyen korlátozások nem hozhatóak.
"Ha kitörne egy polgárháború a korlátozások támogatói és ellenzői között melyik oldalon harcolnál?"
A korlátozásoknak támogató is ellenzői is rendkívül kevesen vannak, egy focimeccsben le lehetne zavarni a küzdelmüket.
A korlátozásokat szakemberek döntötték el és az emberek hisznek nekik és elfogadják. A legtöbb ember sem nem támogatja a korlátozást, sem nem ellenzi - megérti és betartja.
Ti meccseljétek le egymás között, mi az értelmesek, meg majd nézzük és röhögünk rajtatok!
Ébredünk kéremszépen...
Hentesbolt, állunk a sorban 6-an. Az egyik hölgy a másikhoz: -Elnézést hogy nem tartom a távolságot, csak nézem a kínálatot. Másik hölgy: -Semmi baj, engem nem érdekel, az utcán nem is hordom a maszkot. Erre én: -Én sem! A többiek egyszerre kezdtek beszélni: -Ez a vírushelyzet csak a politikáról, a hatalomról szól! Nem szabad TV-t nézni........stb. stb. Csak álltam, és boldog voltam. Hat emberből hatnak ugyanaz a véleménye mint nekem! ÉBREDÜNK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!