Jó lenne az, ha a korlátozások a járvány vége után is fennmaradnának?
Figyelt kérdés
Szerintem ez való az embereknek és úgy látom, hogy a Gődény féle hőbörgőket leszámítva az emberek nagyon is élvezik ezt a helyzetet. Nem érdekelné az embereket, ha nem lenne nyitás, de talán azt is kimondhatjuk, hogy örülnének is neki.2021. márc. 29. 22:13
1/18 anonim válasza:
Hát az jó, hogy nincsennek bulik, lehányt járdák, ordibáló turisták és kocsmázások. De a boltzár, a maszk és a kijárási korlátozás, meg a napi blikk covidos rémhírterjesztés és oltáspropaganda viszont xar!
2/18 WorldOfWarcraftAtti válasza:
"nagyon is élvezik ezt a helyzetet"
xDDDDDDDDDDDDddDDDDDDDDDDD!!44444NÉGY!44!!4
3/18 anonim válasza:
Hát a home office és az online oktatás csak jót tesz azokkal, akiket amúgy bent halálra szekálna a közösség.
4/18 anonim válasza:
Én is úgy vettem észre hogy élvezik ezt az emberek.Elvezik a rettegést,élvezik a maszkos bált,élvezik teszteltetni magukat hetente,mintha erre gerjednenek.Hihetetlen hogy ilyen gyökerek alakítják a normális emberek sorsát
5/18 anonim válasza:
A közoktatási épületeket, kollégiumokat stb. akár el is lehetne adni és maradhatna minden online. Rengeteg időt, energiát, pénzt meg lehet spórolni a nem bejárással és azzal, hogy nem kell rongyot rázni, meg jópofizni.
6/18 anonim válasza:
Sok helyen rájöttek, hogy a home office működik, és ezért egyes cégeknél marad a járvány után is. Nem kell irodát fizetni, a dolgozó nem utazgat, hanem otthon van, mindenkinek jobb, kivéve azoknak, akik örültek, hogy a munkahelyen ki tudtak szakadni egy időre a családi mókuskerékből.
7/18 anonim válasza:
Minden lezárást gyűlölök, egyetlen kivétellel. Imádom, hogy este 8 után síri csend van az utcán, sehol egy autó, egy ordibáló részeg, cigány... Ha lehetne, akkor ezt az esti korlátozást szívesen megtartanám enyhébb formában.
8/18 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy amióta köztéren is kötelező a maszk, sokkal kevesebb a gyalogos és ez a nyugalom nagyon jó! Este 7-8 között meg az utcák is kiürülnek és minden elcsendesül. Ettől függetlenül utálom a maszkot! Nem lehetne ezt anélkül is megvalósítani?!
9/18 anonim válasza:
Nem tudom, hogy készült-e erről vmi statisztika, de szerintem csökkent a köztéri bűnözés, ittas rongálás, randalírozás.
10/18 anonim válasza:
"Este 7-8 között meg az utcák is kiürülnek és minden elcsendesül."
Sötétben, hűvösben ez megy, de nyári estéken nem fognak otthonmaradni az emberek, pláne amikor a nappali hőség után este kellemesebb az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!