Jó lenne az, ha a korlátozások a járvány vége után is fennmaradnának?
10
Dehogynem,az emberek inkabb megpusztulnak a dög melegben,annyira rettegnek ettől a "vírustól"
Persze k.va jó lenne ha belerokkanna a gazdaság, nem mehetnél sehova, se mozi, se színház, se kultúra, se étterem, se fagyizó, se strand se semmi. Meg szerintem a gyerekes szülők is piszkosul élvezik hogy se ovi, se iskola és az egyik szülőnek állandóan erre kell égetnie a szabadságát / fizetés nélkülit kivennie. A pincérek, szolgáltatóiparban, vendéglátásban, szállodákban dolgozók is roppantul élvezik hogy alig van fizu és rettegniük kell mikor rúgják ki őket, s örülnek még ennek is hogy egyáltalán van állásuk.
Ettől bizonyos "vívmányokat" (home office szélesebb körű alkalmazása) még meg lehetne őrizni - ott ahol az emberek tudnak vele élni és nem visszaélni.
Igen, de az emberek mazochisták és élvezik
Nem tudom honnan veszed hogy az emberek szeretik a lezárásokat. Nem a saját rettegő életedből kell kiindulni.
Mindent pontosan ugyan úgy vissza kell állítani.
Én nem szeretem, ha rajtam múlna sosem lett volna semmilyen lezárás
De azt látom, h a többiek imádják, élvezkednek rá. Az ember igazából szolgának való
16
Igazad van.En is ezt vettem észre.Szeretnek rettegni
17
Nekem az a kedvencem amikor az edzőteremben gyuras közben rajtuk van a maszk.Milyen egészséges lehet már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!