Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jó lenne az, ha a korlátozások...

Jó lenne az, ha a korlátozások a járvány vége után is fennmaradnának?

Figyelt kérdés
Szerintem ez való az embereknek és úgy látom, hogy a Gődény féle hőbörgőket leszámítva az emberek nagyon is élvezik ezt a helyzetet. Nem érdekelné az embereket, ha nem lenne nyitás, de talán azt is kimondhatjuk, hogy örülnének is neki.

2021. márc. 29. 22:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Viszont gyanítom, hogy megnőtt a négyfal közti erőszak és válások száma..
2021. márc. 29. 22:47
 12/18 anonim ***** válasza:
53%

10

Dehogynem,az emberek inkabb megpusztulnak a dög melegben,annyira rettegnek ettől a "vírustól"

2021. márc. 29. 22:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze k.va jó lenne ha belerokkanna a gazdaság, nem mehetnél sehova, se mozi, se színház, se kultúra, se étterem, se fagyizó, se strand se semmi. Meg szerintem a gyerekes szülők is piszkosul élvezik hogy se ovi, se iskola és az egyik szülőnek állandóan erre kell égetnie a szabadságát / fizetés nélkülit kivennie. A pincérek, szolgáltatóiparban, vendéglátásban, szállodákban dolgozók is roppantul élvezik hogy alig van fizu és rettegniük kell mikor rúgják ki őket, s örülnek még ennek is hogy egyáltalán van állásuk.

Ettől bizonyos "vívmányokat" (home office szélesebb körű alkalmazása) még meg lehetne őrizni - ott ahol az emberek tudnak vele élni és nem visszaélni.

2021. márc. 29. 22:55
 14/18 A kérdező kommentje:

Igen, de az emberek mazochisták és élvezik

2021. márc. 30. 01:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom honnan veszed hogy az emberek szeretik a lezárásokat. Nem a saját rettegő életedből kell kiindulni.

Mindent pontosan ugyan úgy vissza kell állítani.

2021. márc. 30. 07:30
 16/18 A kérdező kommentje:

Én nem szeretem, ha rajtam múlna sosem lett volna semmilyen lezárás

De azt látom, h a többiek imádják, élvezkednek rá. Az ember igazából szolgának való

2021. márc. 30. 10:12
 17/18 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem csak azok az emberek szolgáknak valók, akik mindent bevesznek, amit a gazda kitalál pl. önként jelentkeznek a kísérleti oltásra, becsippelésre, és még örvendeznek is, amikor rájuk kerül a nyomkövető. Meg azok, akik ott is maszkot hordanak, ahol sehol egy lélek... Vagy futás, kerékpározás közben fujtatnak a saját fertőjükben. Meg azok is, akik a többieket leoltják és vissza akarják húzni a xarba.
2021. márc. 30. 15:57
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

16

Igazad van.En is ezt vettem észre.Szeretnek rettegni

17

Nekem az a kedvencem amikor az edzőteremben gyuras közben rajtuk van a maszk.Milyen egészséges lehet már :D

2021. márc. 31. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!