Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz ezzel a döntéssel?

Egyetértesz ezzel a döntéssel?

Figyelt kérdés

8:00 percnél írják: a védettségi igazolvánnyal lehet majd valószínűleg olyan dolgokat csinálni, amik a „boldog közösségi élethez” kellenek. Szerinte ha ezt bevezetik, az új lökést adhat az oltásra regisztrációnak. 3-3,5 millió embernél adhatnak Orbán szerint kedvezményeket: a szállodák és a „kulturális élet” megnyitását említette.

[link]

2021. ápr. 2. 09:57
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Hmmm... kicsit görgess feljebb a telefonodon és meglátod ha már nem emlékszel mit írtál néhány órája :)

"Nem vagyok telefon b...mint te.Leszarom az egészet.Nem csungok rajta egész nap."

2021. ápr. 2. 21:28
 22/32 anonim ***** válasza:

21

Úgy látom hogy bedrogoztal mert az idezetedben sincs benne hogy azt írtam hogy nem írok ide állandóan.Szerintem ne égesd magad tovább demens gyerek

2021. ápr. 2. 21:36
 23/32 anonim ***** válasza:
Ahaaa, ééértem, szóval állandóan ideírsz, de mindezt úgy, hogy nem csüngsz egész nap a telefonodon! Így már érthető. Azt hiszem... vagy mégsem... segíts már, hogy tudsz állandóan ideírni, ha nem csüngsz állandóan a telefonodon? :)
2021. ápr. 2. 21:40
 24/32 anonim ***** válasza:

23

Jó cucc lehetsz amit szedsz vagy szivsz.Megadnad a díler számát?

Nem írok ide állandóan,nem csungok állandóan a telefonomon és nem írtam azt hogy nem írok ide állandóan...na de mindegy annyira értelmetlen vagy és olyan illuminalt állapotban vagy hogy már kezdek én is belezavarodni az egészbe

A lényeg az hogy jó lenne ha küldenel az anyagból amit szivsz mert jó cuccnak tűnik

2021. ápr. 2. 21:46
 25/32 anonim ***** válasza:

Ajjj, már a saját hozzászólásaidba is belekeveredsz :) Segítek, ezeket írtad:

1) "Nem vagyok telefon b...mint te.Leszarom az egészet.Nem csungok rajta egész nap."

2) Aztán rögtön tagadtad is, hogy nem írsz ide állandóan: "az idezetedben sincs benne hogy azt írtam hogy nem írok ide állandóan."

3) majd újra megváltoztattad: "Nem írok ide állandóan,nem csungok állandóan a telefonomon és nem írtam azt hogy nem írok ide állandóan"

Bónusz: pár perccel ezelőtt azt írtad nem csüngsz állandóan a telefonodon, nem írsz ide állandóan, mégis nyolcszor(!) írtál ide az elmúlt néhány órában :)

Szerintem menj aludni, mert ez már súlyos memóriazavar :)

2021. ápr. 2. 21:55
 26/32 anonim ***** válasza:

25

Jól van mostmár kezdelek unni.Inkabb a drog nevét írd le amit magadba szursz

2021. ápr. 2. 21:59
 27/32 anonim ***** válasza:
Te vagy az én drogom! :) Nagyon jól szórakozom! :)
2021. ápr. 2. 22:33
 28/32 anonim ***** válasza:

28

Engem szivsz? Hoppá itt már nagy bajok vannak! Én a lányokat szeretem sorry!

2021. ápr. 4. 12:00
 29/32 anonim ***** válasza:
Jól vagy? Hogyan lehet egy embert szívni? Elégetem és szívom a füstjét vagy mi? Gondok vannak nálad...
2021. ápr. 4. 12:11
 30/32 anonim ***** válasza:

29

Szerinted hogy lehet egy férfit szívni? Nem volt biosz órád?

2021. ápr. 4. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!