Egyetértesz ezzel a döntéssel?
8:00 percnél írják: a védettségi igazolvánnyal lehet majd valószínűleg olyan dolgokat csinálni, amik a „boldog közösségi élethez” kellenek. Szerinte ha ezt bevezetik, az új lökést adhat az oltásra regisztrációnak. 3-3,5 millió embernél adhatnak Orbán szerint kedvezményeket: a szállodák és a „kulturális élet” megnyitását említette.
Hmmm... kicsit görgess feljebb a telefonodon és meglátod ha már nem emlékszel mit írtál néhány órája :)
"Nem vagyok telefon b...mint te.Leszarom az egészet.Nem csungok rajta egész nap."
21
Úgy látom hogy bedrogoztal mert az idezetedben sincs benne hogy azt írtam hogy nem írok ide állandóan.Szerintem ne égesd magad tovább demens gyerek
23
Jó cucc lehetsz amit szedsz vagy szivsz.Megadnad a díler számát?
Nem írok ide állandóan,nem csungok állandóan a telefonomon és nem írtam azt hogy nem írok ide állandóan...na de mindegy annyira értelmetlen vagy és olyan illuminalt állapotban vagy hogy már kezdek én is belezavarodni az egészbe
A lényeg az hogy jó lenne ha küldenel az anyagból amit szivsz mert jó cuccnak tűnik
Ajjj, már a saját hozzászólásaidba is belekeveredsz :) Segítek, ezeket írtad:
1) "Nem vagyok telefon b...mint te.Leszarom az egészet.Nem csungok rajta egész nap."
2) Aztán rögtön tagadtad is, hogy nem írsz ide állandóan: "az idezetedben sincs benne hogy azt írtam hogy nem írok ide állandóan."
3) majd újra megváltoztattad: "Nem írok ide állandóan,nem csungok állandóan a telefonomon és nem írtam azt hogy nem írok ide állandóan"
Bónusz: pár perccel ezelőtt azt írtad nem csüngsz állandóan a telefonodon, nem írsz ide állandóan, mégis nyolcszor(!) írtál ide az elmúlt néhány órában :)
Szerintem menj aludni, mert ez már súlyos memóriazavar :)
25
Jól van mostmár kezdelek unni.Inkabb a drog nevét írd le amit magadba szursz
28
Engem szivsz? Hoppá itt már nagy bajok vannak! Én a lányokat szeretem sorry!
29
Szerinted hogy lehet egy férfit szívni? Nem volt biosz órád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!