Életveszélyes az iskolák újranyitása a tanárok szerint, mondja a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete. Egyetértesz velük?
Idefigyelj négyes én magam részéről már örülök, hogy ne kell bejárni, mert ezt a szeptember óta tartó lázméregetést-légós hangulatot - főleg még az elején, amikor totál hosszú sorba tartották föl az iskolába érkezőket - meguntam már.
Aztán októberben jött a kontakthiszti... engem is (óraadó vagyok több helyen) hív az xy suli, hogy engem is jelentettek xy ofővel kapcsolatban, aki karantélyba került... borzasztó érzés...)
Örülök, hogy kiengedtük végre a gőzt és online vagyunk... így is, az ideg egy hét alatt jött ki rajtam március közepén, a zárás után.
9-es, nekem 2 gyerekem van, egy alsós és egy 7.-es. Az alsósnak teljesen rendben van a tanítás, van egy nap 3 órájuk, online megtartva, még le is feleltek órán, a gyerek utólag mondja, hogy ma doga volt. Nem is tudok róla, szóval még segíteni sem tudtam volna, még ha akartam volna sem. A leckéjét le szoktam ellenőrizni feltöltés előtt, az kb. napi 10 perc, ennyi a dolgom vele.
A 7.-es az már más téma. Az ő tanárai közt vannak linkek és lelkiismeretesek is, és sajnos pont a fontosabb tantárgyakból link a tanár. Úgyhogy vele szoktam tanulni, angolozni, magyar, matek. A többi nem érdekel, azok annyira nem fontosak.
De működhetne ez teljesen jól, ha a tanárok jól csinálnák, sajnos nem mindegyik csinálja jól. De ne gondold, hogy az a suliban jól csinálja, csak azt nem látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!