Egyetértesz ezzel a döntéssel?
8:00 percnél írják: a védettségi igazolvánnyal lehet majd valószínűleg olyan dolgokat csinálni, amik a „boldog közösségi élethez” kellenek. Szerinte ha ezt bevezetik, az új lökést adhat az oltásra regisztrációnak. 3-3,5 millió embernél adhatnak Orbán szerint kedvezményeket: a szállodák és a „kulturális élet” megnyitását említette.
10
Hát biztos több eszem van mint neked.A kényszer gyógykezelés és a kényszer oltás között van egy kis különbség.Ebbol is látszik mennyire tudatlan vagy.Virusrettego
12
Abszolút felesleges komment.Vitatkozni és érvelni nem tudsz.Ne haragudj de nem fogok a nyelvtanra ügyelni úgy hogy telefonról írok és ráadásul a szótár is belerondit a szovegembe
14
Nem vagyok telefon b...mint te.Leszarom az egészet.Nem csungok rajta egész nap.Get a life
16
Mert te nem irogatsz ide "állandóan"? Vannak olyan napok amikor többet írok ide de olyanok is amikor egyáltalán nem használom a telomat.A telefon b... az különben is azokat az embereket jelenti akik 24/7 a telefonjun lógnak,még a munkahelyen is!
19
Mikor írtam én ilyet? Szövegértés 1-es.Jol beégtél.Owned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!