Egyetértesz a büntetéssel Vadai esetében?
2021. márc. 26. 20:00
1/20 anonim 

válasza:

Nem fogom sajnálni, nincs miért.
A dk-s hívek meg kezdhetnek gyűjteni! 😀
2/20 anonim 

válasza:

Egyetértek, csak keveslem a büntetést.
3/20 anonim 

válasza:

Nevetséges! És ezt nevezik demokráciának?
4/20 anonim 

válasza:

2 millió bekiabálásért? Ilyen max a diktartúrákban van.
5/20 anonim 

válasza:

Ez a kocsma szintje nem oda való,keveslem a büntetést.
6/20 anonim 

válasza:

"2 millió bekiabálásért? Ilyen max a diktartúrákban van."
Diktatúra ide vagy oda nem kellene primitív gyökérként ordibálnia és kész!
Próbálná meg ezt valaki "átlagpolgár" a munkahelyén! Még aznap kiraknák mint a macskát dolgát végezni.
Amúgy sem hinném, hogy nélkülözhetetlen a "munkája".
7/20 anonim 

válasza:

" nem kellene primitív gyökérként ordibálnia és kész!"
A parlamentben 1990 óta ordibálnak és bekiabálnak. Senki nem kapott még ezért 2 milliós büntetést. Ez nem demokrácia.
8/20 anonim 

válasza:

Van házszabály is, azért a parlament nem kocsma, szerintem jogos a büntetés, de nem tudom hogy ez soknak vagy kevésnek számít-e. A demokrácia nem az, hogy minden helyzetben bunkók lehetünk...
9/20 anonim 

válasza:

Soha senkit nem büntettek még ennyire egy bekiabálásért, no comment.
10/20 anonim 

válasza:

A DK-t minősíti, ha a tagjaiban nulla tartás és jól neveltség van. Egyébként van annyi pénze Vadainak, hogy kifizesse a bírságot azért, mert egy kőbunkó ősember. Apropó, 2006-ban is diktatúra volt, amikor engem bírságoltak meg aránytalanul, mert nem működött a buszon a jegykezelő szerkezet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!