Megveted a GYK válaszolóit a világnézetükért?
Figyelt kérdés
Én úgy látom, hogy ezen az oldalon divat lett a gazdagok érdekében írogatni, és én ezt baloldaliként megvetem. Nyilván nem mindenki ilyen, de általánosságban elmondható.2021. márc. 27. 12:55
1/8 anonim válasza:
Nem vettem meg őket. Budapestről írnak sokan azért nem ismerik a vidéki élethelyzeteket, Budapesten ma nettó 340 ezer Ft az átlagfizetés jólét van, vidéken meg sajnos szegénység.
2/8 anonim válasza:
1: "Budapesten ma nettó 340 ezer Ft az átlagfizetés jólét van,"
Vicces mikulás vagy te, egyeske!
3/8 anonim válasza:
Kedves 2!
Mitől vicces?
Egy diplomás ennél többet is kap.
A gumiszervizekben, autószervizekben középfokú végzettséggel keresnek a munkafelvevők nettó 340-et, oda még nyelvtudás sem kell.
Szóval, teljesen reális a KSH statisztikája,hogy nettó 340 az átlag.
4/8 anonim válasza:
Na mindjart jonnek a milliomos burkolok es megmondjak a tutit!
5/8 A kérdező kommentje:
Nem értelek. Ha te is elismered, hogy Budapestről írogatnak tudatlanul, akkor miért nem veted meg őket?
2021. márc. 27. 13:17
6/8 anonim válasza:
Ha sokat keres akkor jó esetben megdolgozik érte; ha beleszületett, akkor meg nem tehet róla, hogy gazdag.
Szerintem nem a gazdagság ellen kell harcolni, hanem a szegénység és csalás ellen.
7/8 anonim válasza:
Szakmunkás egyéni vállalkozóként vidéken is megkereshetsz 1 millát vagy többet
8/8 anonim válasza:
Ugye nem te vagy az a kérdező, aki minden másnap feltesz valami ostoba kérdést amiben a szocializmust élteti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!