Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megveted a GYK válaszolóit a...

Megveted a GYK válaszolóit a világnézetükért?

Figyelt kérdés
Én úgy látom, hogy ezen az oldalon divat lett a gazdagok érdekében írogatni, és én ezt baloldaliként megvetem. Nyilván nem mindenki ilyen, de általánosságban elmondható.
2021. márc. 27. 12:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vettem meg őket. Budapestről írnak sokan azért nem ismerik a vidéki élethelyzeteket, Budapesten ma nettó 340 ezer Ft az átlagfizetés jólét van, vidéken meg sajnos szegénység.
2021. márc. 27. 12:56
 2/8 anonim ***** válasza:
47%

1: "Budapesten ma nettó 340 ezer Ft az átlagfizetés jólét van,"

Vicces mikulás vagy te, egyeske!

2021. márc. 27. 12:59
 3/8 anonim ***** válasza:
16%

Kedves 2!

Mitől vicces?

Egy diplomás ennél többet is kap.

A gumiszervizekben, autószervizekben középfokú végzettséggel keresnek a munkafelvevők nettó 340-et, oda még nyelvtudás sem kell.

Szóval, teljesen reális a KSH statisztikája,hogy nettó 340 az átlag.

2021. márc. 27. 13:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Na mindjart jonnek a milliomos burkolok es megmondjak a tutit!
2021. márc. 27. 13:11
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem értelek. Ha te is elismered, hogy Budapestről írogatnak tudatlanul, akkor miért nem veted meg őket?

2021. márc. 27. 13:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha sokat keres akkor jó esetben megdolgozik érte; ha beleszületett, akkor meg nem tehet róla, hogy gazdag.

Szerintem nem a gazdagság ellen kell harcolni, hanem a szegénység és csalás ellen.

2021. márc. 27. 13:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Szakmunkás egyéni vállalkozóként vidéken is megkereshetsz 1 millát vagy többet
2021. márc. 27. 15:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugye nem te vagy az a kérdező, aki minden másnap feltesz valami ostoba kérdést amiben a szocializmust élteti?
2021. márc. 27. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!