Mi a keresztény vallásúak véleménye a Fidesz kormányzásáról társadalmi, kultúrális és gazdasági területeket illetően, az ő hitükön és világnézetük szempontjából?
Az obán által támgatott kersztényeknek mi a véleménye arról hogy a nekik adott pénzeket az egészségügytől vonja el orbán és így közvetve emberek halálba küldéséhez aszisztálnak a támogatásokat kapó keresztény emberek.
A fidesz annyira keresztény, mint azok a muszlim terroristák, akikkel riogatnak.
Jól mutatja ezt a helyzetet, hogy "fentről" egy politikus szólt Beer Miklósnak, a váci egyházmegye püspökének, hogy jó lenne, ha "befogná a száját", mint a vele készült riportban olvasható. Vagy egy másik hasonló, amikor a fidesz fő publicistája és az 5. pártkönyv büszke tulaja, Bayer, a pápát egy szenilis vénembernek nevezi.
Mennyire lehetnek akkor keresztények?
Őszintén szólva bizonyos szempontokból jobban érzem magam, mint amikor baloldali médiatúlsúly volt. Akkor minden konzervatív érték (beleértve a vallást) ki volt röhögve vagy a sárba volt tiporva. A vallásnál persze kivétel volt a zsidó vallás meg a hitgyüli. Tehát aki hisz Istenben, az le van maradva a középkorban, kivéve ha hitgyülis... Érdekes!
Na most hogy mégis mi a problémám a Fidesszel, és hogy miért nem tartom őket valódi konzervatívoknak, az szerintem egyértelmű. Aki nem érti, azzal nem én fogom megértetni...
Én keresztény vagyok, de abszolút nem szimpatizálok a fidesszel. Egyértelmű, hogy a "keresztény kormány" csak kampányfogás. Kereszténység mögé bújnak ennyi.
Vannak persze dolgok, amiket pozitívumnak gondolok, ilyen aűHungary helps, az egyházak támogatása, de ezek ellenére is azt mondom, nem kéne a kereszténységet belemosni a politikába.
#6 A kérdésben ezt írtad: "Tárgyilagos vélemények érdekelnének." Erre tapsikolsz az ostobáknak, akik sem nem keresztények, sem nem normálisak.
Akkor mi a fenének írtad ezt bele a kérdésedbe?
Miért nem azt írtad, hogy a keresztények valódi véleménye nem érdekel csakis az orbán és fideszfóbiások mocskolódásaira vagy kíváncsi?
Az a baj, hogy nálad a keresztény szinonimája a fideszes. A valóság pedig az, hogy közel sem biztos. Talán a katolikus vagy evangélikus püspökök számodra is keresztények, még is többször bírálták már teljesen jogosan a kormányt. Valószínűleg a hozzád hasonlóknak még a pápa se keresztény, csak a szittya fideszes magyar az igaz keresztény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!