A Momentum melyik társadalmi osztályt képviseli? Kiknek érdemes a Momentumra szavaznia?
Köztudott, hogy a melegek pártja.
Attól még más is szavazhat persze rájuk, sok homoszexuális uralkodó volt régen, akik elég jó politikusok voltak, saját identitásukon kívül másra is gyakorta érzékenyen reagáltak, persze ez összefügghet az akkori üldözöttségükkel, de annyi bizonyos, hogy liberális vonalat képviselnek.
"Köztudott, hogy a melegek pártja."
Igen, olyan köztudott, hogy tudod te és a fasiszta cimbijeid. Valóban köztudott.
27 mérnök.
Rájuk szavazok. És miért?
Mert unom, hogy huszon x éve az emberek fejébe csak a Fidesz és az MSZP van. Bennük látok lehetőséget, hogy kinövik magukat. És végre lesz más alternatíva is.
Ha csóró proli vagyok akkor nem érdemes rájuk szavaznom?
Amugy igen,én is ezt látom hogy a burzsuj fiatalokat meg a bzikat képviselik
Emlékszem a télen a körúton bementem egy bisztróba forralt bort inni és pont valami híradóféle ment az ott lévő TV-ben és két homár majd elolvadt: - nézd a Fekete Győrt, milyen cuki -, tisztára odavoltak érte.
Voltak egy páran, valami törzshelyük lehetett, így hát kotortam onnan, de igen, a momentum felettébb gyanús párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!