A "Mi értelme a korlátozásoknak, amikor ugyanúgy
emelkednek a számok?"-kérdésre miért felelik azt, hogy
"Ha nem korlátoznánk, ennél is jobban emelkedne."?
Figyelt kérdés
Hisz ez nem válaszolja meg a kérdést, röhejes, megkerülő válasz. Kábé olyan, mintha én egy tóba beleöntenék egy hordó olajat, és amikor valaki megkérdezné, hogy miért szennyezem a vizet, azt felelném, hogy "Ha nem öntöm bele, még ennél is jobban szennyeződne."
Ha az intézkedéseknek lenne bármi haszna, akkor, ha nem is csökkenni, de minimum stagnálniuk kellene a számoknak. És szerintem igenis ott az esély arra, hogy pont a korlátozások (bezártság, maszkviselés) miatt emelkednek a számok.
Engem még az is igen csak érdekelne hogy ez a corona-virus milyen eredetű.Nincs pontos felvilágositás pár dologgal kapcsolatban.Először is ez egy mindig is meglévő virus volt az emberrel egyidős és eddig csak állatokban volt jelen és magától változott és terjedt át emberre?Vagy egy szintén mindig is meglévő virust módositottak szándékosan?Vagy nem földi eredetü mert ugyanis más virusok és baktériumokkkal végzett kisérleteknél bebizonyitották hogy vannak közöttük olyanok is amik a világűrbe kikerülve nem pusztul el hanem hibernálódik és bármennyi ideig utazhat a világűrbe mig egy olyan helyen köt ki ahol ismét aktiv lehet.Tehát lehet hogy nem is földi eredetű?.Nem mindegy hogy melyik variáció az igaz mert ha az utóbbi tehát máshonnan jött akkor veszett fejsze nyele bármilyen próbálkozás és csak minden egyén egyéni szerencséjén múlik hogy a szervezete el tudja e pusztitani vagy nem.
2021. márc. 13. 18:35
62/69 anonim válasza:
Jöjjön egy kis biosz óra.
Nah szóval van egy vírus fajta. Ezt úgyhívják hogy koronavírus a jellegzetes alakja miatt. Na ennek a vírusnak (akárcsak minden másnak) vannak fajtái. Az egyik ilyen fajta a sarscov2 vagy covid-19.
Na ez a vírus már tud emberre is terjedni. Vagy szerinted a pestis ami annó patkányoknál terjedt azt is a kormány módosította hogy embereket is bántson? :)
2021. márc. 13. 19:34
63/69 anonim válasza:
Mindig csodálkozom, hogy már egy éve itt van velünk ez a vírus, és több, mint 16.000 halottunk van, és még mindig van olyan ember, aki szerint nem létezik vírus, és nem kéne védekezni. És még mindig vannak olyan türelmes emberek, akik próbálják elmagyarázni nekik. Én meg sem próbálom, úgyis minden észérv lepereg.
2021. márc. 15. 14:34
64/69 A kérdező kommentje:
63: Én meg azon csodálkozom, hogy minek írod ezt ide, amikor abszolúte nem erről szól a kérdés.
2021. márc. 15. 14:38
65/69 anonim válasza:
#63 Én abszolút nem csodálkozom, hogy nem értitek meg, hogy azokban az országokban, ahol nincs covidiktatúra, mindenhol jobb a "járvány"helyzet, mint nálunk. Titeket vírusrettegőket sosem érdekeltek a tények.
2021. márc. 15. 15:06
66/69 anonim válasza:
Mert agymosottak
2021. márc. 15. 17:54
67/69 anonim válasza:
az emberek tönkretétele
2021. márc. 23. 09:20
68/69 anonim válasza:
Az intézkedések nem megfelelőek, de ezzel lehet takarózni. Meg a polgárokat hibáztatni, hogy mit nem tartottak be.
2021. márc. 23. 13:31
69/69 anonim válasza:
Igen. Lehet. Mert nemrég olvastam most is egy olyat hogy az egész család karanténban de attól még átjárnak a nagypapihoz:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!