A "Mi értelme a korlátozásoknak, amikor ugyanúgy emelkednek a számok?"-kérdésre miért felelik azt, hogy "Ha nem korlátoznánk, ennél is jobban emelkedne."?
Hisz ez nem válaszolja meg a kérdést, röhejes, megkerülő válasz. Kábé olyan, mintha én egy tóba beleöntenék egy hordó olajat, és amikor valaki megkérdezné, hogy miért szennyezem a vizet, azt felelném, hogy "Ha nem öntöm bele, még ennél is jobban szennyeződne."
Ha az intézkedéseknek lenne bármi haszna, akkor, ha nem is csökkenni, de minimum stagnálniuk kellene a számoknak. És szerintem igenis ott az esély arra, hogy pont a korlátozások (bezártság, maszkviselés) miatt emelkednek a számok.
"Csak tudod, ez kb. úgy válasz, mintha a munkahelyen a főnököm megkérdezi, hogy miért késtem, és én erre azt felelem: "Akár dupla ennyit is késhettem volna." "
Nem igazán, nagyon nem megy a logika...
A példád akkor lenne azonos a kérdésedben feltett kérdés válasszal, ha így hangzana:
- Miért siettél munkába, ha már úgyis késésben voltál?
- Hogy legalább csak kevesebbet késsek.
Ez nagy bukta mert a maszk nem okoz oxigén hiányt. Régóta be lett már bizonyítva.
De ha igazad van akkor bizonyára műtés közben nem egyszer ájultak már el. Vagy ázsiában ahol eddig is kötelező volt influenza idején a maszk.
Amúgy meg. Miért ferjed jobban mint nyáron? Szerintem te is tudod a választ. Pont azért amiért náthás, influenzás beteg sincs nyáron szinte sehol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!