A "Mi értelme a korlátozásoknak, amikor ugyanúgy emelkednek a számok?"-kérdésre miért felelik azt, hogy "Ha nem korlátoznánk, ennél is jobban emelkedne."?
Hisz ez nem válaszolja meg a kérdést, röhejes, megkerülő válasz. Kábé olyan, mintha én egy tóba beleöntenék egy hordó olajat, és amikor valaki megkérdezné, hogy miért szennyezem a vizet, azt felelném, hogy "Ha nem öntöm bele, még ennél is jobban szennyeződne."
Ha az intézkedéseknek lenne bármi haszna, akkor, ha nem is csökkenni, de minimum stagnálniuk kellene a számoknak. És szerintem igenis ott az esély arra, hogy pont a korlátozások (bezártság, maszkviselés) miatt emelkednek a számok.
30: Nem kötelező a maszk indluenza idején, csak ajánlott, aki akarja, felveszi. Ahogy a szmogos területeken is. Nagy különbség.
Amúgy meg érdekes, múlt tavasszal, igencsak azt nyomatták, hogy a jó idő semmilyen gátló hatást nem fog gyakorolni a covidra, ugyanúgy terjedni fog. Most akkor mégis? És ezek után tekintsük őket hiteles szakértőknek?
31: oly módon, hogy csökkentik az emberek közötti közvetlen kontaktusok számát (lásd: nincs fél Bp. hétvégén az ikea-ban), ami 2-3-4 hét múlva fog megmutatkozni a fertőzések számában.
Nem értem, hogy mit nem lehet ezen felfogni, nem rocket science.
30
Akkor egy csomó ember mi a ráknak húzza le az orra alá azt a drágajó maszkot ha olyannyira légáteresztő meg nem fullaszt??? Dicsekednek hogy van orruk, vagy mi?
Érdekes nekem a krónikus beteg ismerősöm nem fullad bele🤔
Én sem fulladok bele.
Sőt! A barátaim sem fulladnak bele.
Ez csak a ti hisztitek. Bebeszélitek magatoknak hogy jaaj de rossz a maszk mert korlátoz meg egyéb hülyeségek.
Érdekes indiában olyan városokban ahol a magas légszennyezés miatt maszkot kell hordani senki sem fulladt még meg
38
De ha meg mégiscsak annyira jó légáteresztő az a szájkosár, akkor hogy a francba szűri ki a vírusokat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!