Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "Mi értelme a korlátozásokna...

A "Mi értelme a korlátozásoknak, amikor ugyanúgy emelkednek a számok?"-kérdésre miért felelik azt, hogy "Ha nem korlátoznánk, ennél is jobban emelkedne."?

Figyelt kérdés

Hisz ez nem válaszolja meg a kérdést, röhejes, megkerülő válasz. Kábé olyan, mintha én egy tóba beleöntenék egy hordó olajat, és amikor valaki megkérdezné, hogy miért szennyezem a vizet, azt felelném, hogy "Ha nem öntöm bele, még ennél is jobban szennyeződne."

Ha az intézkedéseknek lenne bármi haszna, akkor, ha nem is csökkenni, de minimum stagnálniuk kellene a számoknak. És szerintem igenis ott az esély arra, hogy pont a korlátozások (bezártság, maszkviselés) miatt emelkednek a számok.

2021. márc. 13. 07:50
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
38%

Mint ahogyan az le lett írva el lett mondva nem egyszer (már persze ha olvasol valami értelmeset is) akkor tudnád hogy egy oxigén molekulnál sokalta nagyobb egy nyálcsepp amin a vírus utazik. Mert csak hogy tudd olyan nincsen hogy önmagában száldogál a vírus.

2021. márc. 13. 09:24
 42/69 anonim ***** válasza:
43%
Ez az!Nem szűr ki semmit a sima szájkosár.Németországban már nem is lehet azt viselni mert rájöttek arra hogy szrt se ér😚😚
2021. márc. 13. 09:25
 43/69 anonim ***** válasza:
39%

"Látom, nem érted. A példámban a főnök megkérdezi, miért késtem, és én erre egy kitérő, megkerülő választ adok, ami marhára nem is válaszolja meg a kérdést"

Értettem pont ezért javítottam ki. Mert a késős példád a vírusra vonatkoztatva valahogy így hangzana:

- Minek kell szsnvednünk ettől a vírustól?

- Lehetne erősebb vírus is.

A te eredeti kérdés válaszod és az én késős példám viszont egymással analóg, hisz mindkettő lényege az, hogy már eleve rossz helyzetben vagyunk, amit megszüntetni nem tudunk. De ha teszünk ellene, még mindig kevésbé lesz rossz a helyzet, mint ha semmit sem tennénk. Hisz akkor még sokkal többet késnénk / még gyorsabban emelkednének a fertőzések.

2021. márc. 13. 09:26
 44/69 anonim ***** válasza:
39%

A maszk oxigénhiányt okoz. Aki nem hiszi, vegyen egy pulzoximétert és próbálja ki! Én már megtettem, és mint kiderült, fél óra maszkhordás után 2-3%-kal alacsonyabb a véroxigénszintem, mint előtte.

A legnagyobb probléma azonban nem ez, hanem hogy a légiósbetegséget okozó legionella baktérium nagyon kedveli a meleg és nedves helyeket, mint amilyen a maszk felülete is. A légiósbetegség tünetei nagyon hasonlóak a covidéhoz, de a lefolyása súlyosabb, és tüdőgyulladást is okozhat. Sokan valójában emiatt kerülnek kórházba és lélegeztetőgépre.

2021. márc. 13. 09:39
 45/69 anonim ***** válasza:
20%

Az ugye meg van hogy 2-3%-ot anélkül is változik folyamatosan?:D

2021. márc. 13. 09:44
 46/69 anonim ***** válasza:
33%
#45 Elhiszem, de többször megismételtem ezt a kísérletet, és mindig ez volt az eredménye.
2021. márc. 13. 09:46
 47/69 anonim ***** válasza:
40%

#45 és a 2-3% miatt fogsz megfulladni nem?

Kaphatnék egy statisztikát arról hogy mi az a % ami elfogadott és mi az amitől probléma?

2021. márc. 13. 09:48
 48/69 anonim ***** válasza:
40%
Vagy esetleg maszk nélkül is megnéznéd?
2021. márc. 13. 09:49
 49/69 anonim ***** válasza:
52%

#47 Amiatt nem fogsz megfulladni, de ha fél óra alatt ennyit lemegy, akkor lehet, hogy több óra alatt még többet megy le. Annyit nem ér egy kísérlet sem, hogy a kormány által előírtnál jobban veszélyeztessem az egészségemet miatta, így ezt nem próbáltam ki.

[link]

2021. márc. 13. 09:52
 50/69 anonim ***** válasza:
77%
Én közterületen még sosem vettem fel maszkot, nem is tervezek. Nem attól fog terjedni, hogy az üres utcában nem húzom fel az orromra a rongydarabot.
2021. márc. 13. 09:55
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!