Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » KI szegett meg járványügyi...

Everlight kérdése:

KI szegett meg járványügyi intézkedést az elmúlt napokban?

Figyelt kérdés

2021. márc. 7. 22:35
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Az üzletek 95 százaléka zárva:Szórakozóhely,kocsma,ruhabolt,ékszerüzlet,virágbolt, Nem elég.Postákat,élelmiszer boltokba muszály menni,gyógyszertárba is.Dohányboltokat meg nem merik bezáratni.
2021. márc. 9. 22:06
 42/48 Kertész Körte válasza:
Pont a mai napon, eszembe sem jutott, hogy ha ismerősökkel beszélgetek az utcán akkor is kell a maszk..
2021. márc. 9. 22:10
 43/48 anonim ***** válasza:
Bementem egy üzletbe maszk nélkül és akkor jutott eszembe hogy kell és vissza kellett rohannom érte a kocsihoz. Őrület. Egyébként sehol sem tolják annyira ezt a vírust mint Magyarországon. Még a "gonosz fertő" németeknél is már csak olyan cikkek vannak hogy covid-19 utóhatásai, és csökken a megbetegedés. De a Mianmari események vannak címlapon amik tragikusabbak. Itthon pedig állandóan az megy hogy vírus vírus vírus és meghalsz. Itt valami nagyon nincs rendben!
2021. márc. 10. 03:34
 44/48 A kérdező kommentje:
Szar az egészségügy mert Orbánék kórházak építése helyett a saját zsebüket tömték 10 év alatt
2021. márc. 10. 07:04
 45/48 anonim ***** válasza:
#38 Tavaly tavasszal nem két hétig, hanem hónapokig voltunk teljes házi őrizetben (és hamarosan ismét bevezetik). Eltűnt a vírus?
2021. márc. 10. 07:25
 46/48 anonim ***** válasza:
76%
#24 A kedvedért folytattam a kísérletet. Most is mászkáltam a városban, de csak kb. 1 percig kellett feltennem a maszkot (utcán természetesen nem húzom fel). Tehát csak abban volt különbség, hogy meddig volt rajtam a maszk. Most hazaérve újból lemértem a véroxigénszintemet, 98% volt. Összehasonlításképpen: maszkhordás előtt 98-99% szokott lenni, fél óra maszkhordás után 95-96%.
2021. márc. 10. 12:06
 47/48 anonim ***** válasza:
75%
46 Ez valószínű azért lehet, mert az orrodon és szádon kapod a levegőt, ami előtt ott a maszk, ami nem enged oda annyi levegőt mint amire az orrod ki lett fejlesztve. Ez egyszerűen letagadhatatlan, mégis sokan fapofával unott pofával orvosok magyarázzák hogy az orrunk az tulajdonképpen nem is orr. Láttam egy videót erről amit osztogattak, olyan feje volt azon a külföldi dokinak, mintha mindenki hülye lenne csak ő a helikopter, mert hogy képzeljük hogy ha odateszünk valamit az orr elé kevesebb oxigén jut be. Ettől függetlenül én hordom a maszkot, mert vírushelyzet van, de ha sportolni kezdek kint nyugis helyeken, le fogom venni.
2021. márc. 10. 13:28
 48/48 anonim ***** válasza:
62%

45#: nálunk el, mondhatni, külföldről jött vissza

46#: nem értelek

47#: persze, hogy nem húzod fel sportoláshoz, egyrészt nem is kell, másrészt én sem tenném, ahhoz nem jó

2021. márc. 10. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!