Everlight kérdése:
KI szegett meg járványügyi intézkedést az elmúlt napokban?
Figyelt kérdés
2021. márc. 7. 22:35
11/48 anonim válasza:
Engem már ma kora reggel meg is bírságoltak maszk elmulasztása végett 25 ezerre. Rohadékok...
12/48 anonim válasza:
Ebből a kérdésből is látszik, meg a válaszokból is, hogy az emberiség intelligenciaszintje siralmasan alacsony. De még jóérzés sincs senkiben.
13/48 A kérdező kommentje:
12,A diktatúra ellen muszáj lázadni,aki akar felőlem húzzon otthonra is 10 maszkot a pofájára,fertőtlenítsen kezet percenként,zárkózzon be,de az egészséges embereknek ne mondják meg mit csináljanak.Pont hogy a maszkok miatt betegszenek meg az emberek mert nem jut elég oxigén a tüdejükbe.
2021. márc. 8. 19:20
14/48 anonim válasza:
Ezeket a marhaságokat, amiket írtál, még kommentálni sem érdemes.
15/48 anonim válasza:
#14 Nem marhaság. Pulzoximéterrel kísérletezgettem, lemértem a véroxigénszintemet úgy, hogy aznap még nem volt rajtam maszk, illetve fél óra maszkhordás után. Többször megismételtem, mindig 2-3%-os különbség volt a két érték között.
16/48 anonim válasza:
Szerintem troll a kérdező. Ennyi baromságot ilyen bután prezentálni már tehetség kell. :D
17/48 anonim válasza:
És nem volt semmi különbség a kísérleti körülményekben, a maszktól eltekintve? Ugyanazt csináltad maszkban, mint anélkül?
18/48 A kérdező kommentje:
17,az igazság számodra trollkodás akkor elég naív vagy.
2021. márc. 8. 20:39
19/48 anonim válasza:
#18 Nyilván nem vettem fel csak a kísérlet kedvéért a maszkot, az egészségemet nem áldozom fel még jobban egy kísérletért. Boltban, bankban, egyéb helyeken vettem fel, ahol nem szolgálnak ki nélküle, és hazaérve csináltam a 2. mérést.
20/48 A kérdező kommentje:
A maszk okozta oxigénhiányban többen fognak meghalni.
2021. márc. 8. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!