Vajon az emberek ebben a két hétben betartják jobban a korlátozó intézkedéseket mint az elmúlt közel két hétben?
Nem tudom te merre jártál. Nekem be kellett mennem az obiba mert a szétment a wc tartály és ömlött a víz. Nem volt üres hely a parkolóban.
Mindha csak mindenki piknikre készülne a hétvégén. Maszk csak minden huszadik emberen.
Ha a világon mindenki otthon tudott volna maradni 1 hónapra, a vírus már nem lenne.
De még egy város sem képes arra, hogy ezt megcsinálja, miért várja bárki egy világtól?
Hétfőn mentem munkába, az emberek ott köpködtek a villamoson.
Ezek az emberek 30-50 közöttiek. Nem fognak változni, mert valaki kérte őket. Már nem gyerekek. Nem lehet őket tanítani, ha nem akarnak változni.
#1 milyen város ez? Tegnap budapesten normál csúcsidőt megszégyeniítő forgalom volt, dugók (többségében a szokásos kétségbeesett/ijedt arcal kormányon görnyedő, bizonytalanul vezető, max 40-el hajtó hölgyek mögött).
Észak budapesten is, délen is. Rakparton végig összefüggő kocsisor mind2 irányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!