Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » KI szegett meg járványügyi...

Everlight kérdése:

KI szegett meg járványügyi intézkedést az elmúlt napokban?

Figyelt kérdés

2021. márc. 7. 22:35
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
16%
XD
2021. márc. 8. 20:47
 22/48 anonim ***** válasza:
80%
Egyébként nemcsak az oxigénhiány miatt ártalmas a maszk, hanem mert több baktérium is nagyon kedveli a használt maszk felületét, és ezek belélegezve tüdőgyulladást okozhatnak. Sokan, akiket coviddal diagnosztizálnak, valójában emiatt vannak kórházban.
2021. márc. 8. 21:01
 23/48 anonim ***** válasza:
14%
Megint csak hivatkoznék a sebészekre, akiknek sem oxigénhiányuk, sem Legionellájuk nincsen!
2021. márc. 8. 21:34
 24/48 anonim ***** válasza:
38%
16, 20: a kísérletnek csak akkor lenne értelme, ha minden más körülmény ugyanolyan lenne!
2021. márc. 8. 21:36
 25/48 A kérdező kommentje:
24:A sebészek műtétenként cserélték,egyébként honnan tudod hogy mostanra nem lett oxigénhiányuk?Sokan ugyan azt a maszkot hordják hetekig,ugyan úgy rámegy a kosz,ugyan úgy belélegezzük a vírusokat,ezért nem ér semmit,pláne az utcára.
2021. márc. 8. 22:16
 26/48 anonim ***** válasza:
75%
Az emberiség intelligenciaszintje? Ember, nem tudom te hol élsz, de az emberiség háromnegyede még kiolvasni se tudja a szot, nemhogy felfogni.
2021. márc. 8. 23:02
 27/48 anonim ***** válasza:
37%
Én rátüsszentettem véletlenül egy légyre, megrémült és utána kirepült az ablakon, egyenesen a közterületre.
2021. márc. 9. 01:00
 28/48 anonim ***** válasza:
77%

23 Hogy lehet hogy a tudományban nem használják az empirikus ellenőrzést manapság? Oké levezetik leműszerezik kimutatják, de egy szakembernek ezt le kellene ellenőriznie empirikus megközelítéssel is. Tehát pl megkérdez 100 embert mit TAPASZTAL, 70 azt tapasztalja hogy maszkban nehezebben lélegzik és jobban fullad, akkor ezen elgondolkodik hogy lehet hogy kihagyott valamit a számításaiból eddig.

Nem azt mondom hogy ennek ellenére ne hordjuk a maszkot, mert ez van ezt kell szeretni, de mennyivel másabb lenne ha úgy kommunikálnák hogy tudjuk hogy sok embernek nehezebb benne lélegezni de most hordani kell.

Nem így hogy hülyék az érzékszerveitek rosszak majd mi kiszámoljuk mit tapasztaltok kuss. Ez nem így működik. Hiteltelenek az ilyen szakeberek, bármilyen nagyképű pofával magyarázzák a tutit.

2021. márc. 9. 06:06
 29/48 anonim ***** válasza:
20%

Senki nem állította, hogy nem kényelmetlen a maszk! Én is jártam már úgy, hogy lépcsőztem benne 3 emeletet, és alig vártam, hogy beérjek a lakásba, és lekaphassam az arcomról, mert alig kaptam levegőt. Az egy rossz anyagból készült maszk volt, többet nem használtam. Meg, persze, a sima járásnál nagyobb levegő-igényű testmozgásokat nem is lehet ebben végezni. Kelj korán, hogy ne kelljen a busz után rohannod. :)

Viszont, akikkel itt vitatkozom, azok nagy része azt állítja, hogy EGÉSZSÉGKÁROSÍTÓ a maszk, és ez már nem igaz.

A kísérletet pedig az egyik hozzászóló végezte, nem tudósok, és én csak azt kommentáltam, mert nem jól hajtotta végre.

2021. márc. 9. 19:02
 30/48 A kérdező kommentje:
Nem csak egészség károsító a maszk de felesleges,különben meg nincs aki ellenőrizze az utcán,nem tudnak rendőrt állítani a nap 24 órájára minden utcára.
2021. márc. 9. 19:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!