Mi a véleményed az alábbi szörnyű, sokkoló eredeti felvételekről? Téged is kiráz a hideg, ha ilyen szenvedő embereket látsz?
ma 13:29
Ilyenekből ügyvéd lehet? Nagy bajban van az oktatási rendszerünk.
Huha, most lehet hogy rossz napom van és ezért nem értem a kommentelőket és a kérdést de szerintem itt rosszul értelmezik ezt a videót, ugyanis:
Anno a háború alatt, amikor kezdtek rájönni hogy mit csinálnak a németek a zsidókkal, akkor a nácik készítettek ilyen kampány videókat, amin bemutatták, hogy a táboraikban a zsidók nagyon jó körülmények között vannak.. Szépen megrendezett tábori jelenetek stb..
Hogy valójában mi volt ott, arról ez a videó pont nem árul el semmit! Ez csak egy náci kampány videó.
Szóval most akkor egy köztudottan kamu videóról megy itt a kommentelés??
ma 13:40
Adtam pár linket. Már sikerült elolvasni a cikkeket? Valamivel többet tudsz meg belőlük, mint a netnáci filmekből, amikben kb. 10-20 sornyi szájbarágós agitka van. Vagy a többi netnácihoz hasonlóan neked is a józsibarát meg a mónikasó a kultúra csúcsa, ezért egy sms-nél hosszabb szöveg már nehézséget okoz, főleg angolul?
ma 13:47
Amint láthatod, ez a köztudott is csak úgy köztudott, hogy a kérdező nem akarja tudni, vagy úgy tesz, mintha nem tudná, és számos válaszolóval is ez a helyzet.
ma 13:48
Mi a fenére lehet itt "érdemi választ" adni?
(Amúgy épp elég érdemi a két cikk, amit belinkeltem, bár éppen 50-et is belinkelhettem volna).
Ha valaki elkezdi ordítozni, hogy lapos a Föld, arra mi az érdemi válasz? Ha valaki elkezdi állítani, hogy 2x2=3, arra mi az érdemi válasz?
Ja. Én elismerem hogy szar vagyok történelemből, de pl. erről a videóról láttam dokumentumfilmet. Ezért nem értem itt a kommenteket.
Linkeljetek be "igazi" videókat, és akkor beszélhetünk arról, hogy mi volt ott, vagy mi nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!