Támogatnád a teljes kijárási tilalmat Magyarországon? Gyárak ovodák boltok teljes bezárása 3 hétig.
Látod ez a te bajod. Te az összes pénzed ozongenerátorvackokra költöd én meg Svájci utakra. Ott úgyse kell maszkot húzni. Én biztos megyek valahova idén is.
De ha akarod hozok neked szuvenirt.
Hu de nagy szám Én is voltam tavaly nyaralni pont Svájcba.
Genfi tónál
81
Kinek nincs pénze? Csak nem ilyen marhaságokat költjük. Amiért van, nem szórom hülyeségekre.
82
Ott a pont 😂
83
Ha otthon maradtál volna, akkor nem lenne Covid! Te tehetsz róla! Maradj otthon! Mindent lezárni! Miért terjeszted a vírust?!
Szánalmas vagy...
88
Igaz, nyáron nem volt Covid. Csak azután jött a Covid, miután te hazajöttél. Okos...
Jesszus, te elhiszed amiket mondasz?
Oké, legyenek tilalmak és korlátozások...
De akkor tiltsuk be a dohányzást! Abba többen halnak bele. Zárjanak be a Nemzeti Dohányboltok ÖRÖKRE!
Tiltsuk be a cukros életeket. Cukorbetegségben többen halnak bele. Le a cukros élelmiszerekkel!
Tiltsuk be az autókat is. Hát balesetek vannak állandóan, az emberek megölik egymást! Mostantól csak a tömegközlekedés engedélyezett!
Még mindig nem érzed, mekkora baromságokat beszélsz, te gyökér?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!