Támogatnád a teljes kijárási tilalmat Magyarországon? Gyárak ovodák boltok teljes bezárása 3 hétig.
Figyelt kérdés
2021. márc. 2. 06:17
131/141 anonim válasza:
Jaj, na nehogy renegát legyek...
Igen, nekem hiányzik hogy kimozduljak, sétáljak, menjek a természetbe, találkoztak a barátaimmal, éljem a megszokott életem.
132/141 anonim válasza:
Kérdező, kívánom neked, hogy tölts el három hónapot bevétel NÉLKÜL. Élj úgy három hónapot, hogy az eddigi jövedelemforrásaid megszűnnek.
Kíváncsi vagyok, akkor mennyire járna a pofád!
133/141 anonim válasza:
Figyelj oda, a kérdező a válaszokat is törölteti, ha nem tetszenek neki. Jelentsétek a kérdést. Én megtettem már
134/141 A kérdező kommentje:
Bármit is mondtok ha egy szígorú lezárás lett volna kiskapuk nélkül a legkissebb büntetési tétel 150000ft/alkalmanként.Már vége lett volna a lezárásoknak és nem ilyen rossz lenne a helyzet.
2021. márc. 25. 09:50
135/141 anonim válasza:
De akkor te zárkózz be a pics@ba,ki a rák kényszerít hogy kimozdulj az ajtódon kívülre? Ne dolgozz, ne menj vásárolni, ne járj orvoshoz, sem mozogni, de még kikapcsolódni sem. Az való naked és akkor te leszel a nagy megváltó covidmessiás
136/141 A kérdező kommentje:
Ez nem arról szóll hogy akarom/jó hanem hogy KELL mert JÁRVÁNY van.
2021. márc. 25. 11:03
137/141 anonim válasza:
136
Akkor rettegj a járványodtól. Ha kell akkor csináld amit mondtam: mars be a házba!
140/141 anonim válasza:
szóval ha a kérdés kiírásakor (március 3) elrendelték volna a 3 hetes karantént, most már tervezhetnénk a közeli nyitást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!