Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád a teljes kijárási...

Támogatnád a teljes kijárási tilalmat Magyarországon? Gyárak ovodák boltok teljes bezárása 3 hétig.

Figyelt kérdés
2021. márc. 2. 06:17
 121/141 A kérdező kommentje:
2021. márc. 19. 11:16
 122/141 anonim ***** válasza:
100%
Milyen gyengeség, Lúzer Gyuri? Te erölteted a marhaságod hetek óta. Megmondtuk már milliószor, hogy zárd be azt a qrva ajtót és rohadj meg bent a házban, mert senkit nem érdekelsz. A te döntésed, ha izolálod magad a világtól. De ne eröltesd.
2021. márc. 19. 11:58
 123/141 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg nem lehet, hogy mégsincs annyi értelme a szent lezárásaidnak? 😀
2021. márc. 25. 08:59
 124/141 anonim ***** válasza:
100%

123

Te még élsz?

Remélem ezalatt a 2 gyönyörű hét alatt ki sem mozdultál otthonról. Mert ha igen akkor közveszélyes bűnöző vagy, milliók gyilkosa, remélem tudod?!

2021. márc. 25. 09:12
 125/141 anonim ***** válasza:
100%
Én békés, civilizált ember vagyok, de téged már úgy pofánbasználak kérdező az ostobaságaidért...
2021. márc. 25. 09:15
 126/141 anonim ***** válasza:
100%
De ugye a házból sem mész ki? Szabad levegőn is terjed A Vírus, szóval elég felelőtlenség a kertbe is kimenni. Dr. Mihály majd szól, amikor már kimehetsz.
2021. márc. 25. 09:22
 127/141 anonim ***** válasza:
100%

127

Miért? Mert élnek és nem cseszik el az életüket mint te a paranoiával?

Bizony, ki ne mozdulj a levegőre sem. Én az ablakot is lesötétíteném és nem is szellőztetnék a helyedben. Ki tudja mennyi veszély fenyeget téged odakintről...

2021. márc. 25. 09:25
 128/141 A kérdező kommentje:
129 az a baj az ilyen gondolkodásod miat a hazádat árulod mert neked hiányzik az hogy kávézhas valahol stb.
2021. márc. 25. 09:27
 129/141 anonim ***** válasza:
100%

Milyen tagadókat, te szerencsétlen, MILYEN TAGADÓKAT?!

Egy szóval nem tagadtam a vírust. Akkor leírom mégegyszer az álláspontomat, hogy a legostobábbak is megértsék:

Elfogadhatatlannak tartom a kormány intézkedéseit.

Sikerült értelmezni? Elfogadhatatlannak tartom, hogy az emberek nem mehetnek se vendéglátóhelyekre, se fodrászhoz, se sportolni, se ruhát venni, elfogadhatatlan hogy még az utcán is maszkot kell viselni, hogy 8 óra után nem mehetünk sehova, hogy az ingyenes parkolással szétcseszték a közlekedést. Elfogadhatatlannak tartom, hogy vállalkozások mennek tönkre, hogy nem ülhet be mondjuk tíz fő egy vendéglátó kültéri asztalaihoz, miközben a multi bevásárlóközpontokban nyüzsögnek az emberek.

SIKERÜLT MEGÉRTENI VÉGRE B#SZDMEG?!?!

2021. márc. 25. 09:28
 130/141 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a védekezés iránti szolidaritásból a kérdezőnek sem kéne pár honapig fizetést kapnia, kíváncsi lennék, hogy akkor is ugyanígy nyomná-e a hisztijét.
2021. márc. 25. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!