Támogatnád a teljes kijárási tilalmat Magyarországon? Gyárak ovodák boltok teljes bezárása 3 hétig.
Ezt is én találtam ki?
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
123
Te még élsz?
Remélem ezalatt a 2 gyönyörű hét alatt ki sem mozdultál otthonról. Mert ha igen akkor közveszélyes bűnöző vagy, milliók gyilkosa, remélem tudod?!
127
Miért? Mert élnek és nem cseszik el az életüket mint te a paranoiával?
Bizony, ki ne mozdulj a levegőre sem. Én az ablakot is lesötétíteném és nem is szellőztetnék a helyedben. Ki tudja mennyi veszély fenyeget téged odakintről...
Milyen tagadókat, te szerencsétlen, MILYEN TAGADÓKAT?!
Egy szóval nem tagadtam a vírust. Akkor leírom mégegyszer az álláspontomat, hogy a legostobábbak is megértsék:
Elfogadhatatlannak tartom a kormány intézkedéseit.
Sikerült értelmezni? Elfogadhatatlannak tartom, hogy az emberek nem mehetnek se vendéglátóhelyekre, se fodrászhoz, se sportolni, se ruhát venni, elfogadhatatlan hogy még az utcán is maszkot kell viselni, hogy 8 óra után nem mehetünk sehova, hogy az ingyenes parkolással szétcseszték a közlekedést. Elfogadhatatlannak tartom, hogy vállalkozások mennek tönkre, hogy nem ülhet be mondjuk tíz fő egy vendéglátó kültéri asztalaihoz, miközben a multi bevásárlóközpontokban nyüzsögnek az emberek.
SIKERÜLT MEGÉRTENI VÉGRE B#SZDMEG?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!