Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a lakosság nagy része...

Ha a lakosság nagy része nyitás párti/"vírustagadó", akkor nem kellene a kormányoknak a többség akaratát követni, így kormányozni?

Figyelt kérdés

Az ország állampolgáraiért van a mindenkori kormány. Ismerős? ez van az alkotmányban. A nép akaratát kell közvetítenie, érvényesítenie. Nem új konteokat kitalálnia. Jött ez a Covid, már az elején megmondták a virulógusok a TV-ben is, hogy nem erősebb egy influenzánál. Wuhánban a kínaiak csináltak egy pánikot, amitől megijedtek a világ vezetői és elkezdtek a covidtól rettegni, miközben ez a Covid már jóval Wuhan előtt itt volt európában. Évtizedek óta együtt élünk vele. Tudósok mutatták ki korábbi szennyvízmintákban, jóval Wuhan előtt ennek a Covidnak az örökítőanyagát bizony [link]

Azóta Kínában rég nincsen kovid, nem is volt második hullám. Ott már nyoma sincs. Itt az EU-ban mi még rettegünk tőle, bezárunk mindent, miközben az éves átlaghoz képest a ugyanannyi a mortalitás. Semmivel sincs erősebb covid megbetegedési hullám, mint amennyi influenza szokott lenni, de a gazdaságot és az emberek életét teljesen tönkreteszik a kormányok ezzel a retteggéssel

Az állampolgárok megmondták, hogy nem indokoltak lezárások, semmi sem indokolja, hogy olyan maszkot hordatnak az emberkkel, amin átmegy a pára, levegő és így a vírus is, miközben szárítja a torkot, a saját elhasznált co2-őt lélegzed vissza és így a torkodon könnyebben megtelepednek a vírusok. Az influenza miatt sem szoktak lezárni országokat. Most ezt miért tennénk?

2021. febr. 28. 13:29
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
68%
Hát én "csak" biológia és testnevelés tanár vagyok, de én sem hiszek Merkel meg Orbán házivirológusainak. Már azt is megmagyarázzák, hogy csak a kézfertőtlenítés, meg az otthonmaradás segíthet, meg esetleg az oltás a Coronavírus leküzdésében, holott ez nagy ökörség. Minden vírus ellen a legjobb és legvalószínübb védelmet a kiegyensúlyozott táplálkozás és kellő testmozgás jelenti. Gyümölccsel és zöldséggel semelyik vitamint nem lehet túlzottmértékben bevinni, így azok fogyasztása nagyon ajánlott. A vitamintabletákkal, már vigyázni kell, nem szabad túlzásba vinni öket, mert a mesterségesen bevitt túlzott vitaminmennyiség valóban a szervezt túlzó immunválaszát okozhatja. Ez mellett pedig a testmozgás is nagyon fontos, hogy a szervezet minden funkciója jól müködjön. Nyilánvaloana kézfertötlenítés fontos, ha olyan helyzeten vagyunk amikor nem tudunk kezett mosni, de azt se kell túlzásba vinni, mert vannak jó baktériumo is.
2021. febr. 28. 22:00
 32/50 anonim ***** válasza:
29%
A felkiáltójelek száma általában fordítottan arányos a megalapozottsággal, illetve az intelligenciálval.
2021. febr. 28. 23:18
 33/50 anonim ***** válasza:
68%
Nekem ugyan nincsen biogia vagy bármelyszakos tanári diplomám, de azért az iskolában még figyeltem, egészségtanon is, mi is azt tanultuk, hogy a gyümölcsökben és zöldségekben gazdag táplálkozás erősíti a szervezet legjobban a vírusok ellen. A tanár még azt is mondta, hogy az influenza ellena C-vitaminban gazdag gyümölcsök fogyasztása nagyon fontos. Azóta már az én egykori egészségtantanárom nyugdíjba ment mondjuk, tavaly elött kapott gýémántdiplomát. Akkor neki is vissza kéne adnia a ti logikátok szerint a diplomáját?
2021. febr. 28. 23:38
 34/50 anonim ***** válasza:
66%
Hát igazából én is inkább a tanároknak hiszek, mint az orvosoknak. Felénk olyan orvosok vannak, hogy úgy huzta ki a fogam, hogy bementem a rendelőbe, ott a bagózott az ablakba, letette a hamutartóra a párkányra a cigarettát megfogta az a fogót vagy minek mondják, aztán úgyhuzta ki a fogam. A háziorvos meg konkrétan olyan, hogy úgy kell neki diktálni, hogy milyen gyógyszert akar az ember, mert egyébként mindig csak azt mondja, hogy egy "kicsit piros a torka", a tüdőorvos meg olyan, hogy bent tarja a rendelőben az asztali fiókjábana borosüvegeit. Aztán ezek akarnak minket most kioktatni a koronavírusról.......
2021. febr. 28. 23:53
 35/50 anonim ***** válasza:
66%
Egyetértek a hozzászólásokkal orvosok mega virulógusok is össze-vissza beszélnek, múlt héten találkoztam az egykori gyerekorvosommal, mostmár nyugdíjas 70 fölött van, sétálgatott a városban maszk nélkül, aztán beszéltünk a Coronáról is, még mondtam is, hogy nem félek, mert nála voltam utoljára influenta vagy hasonló betegséggel anno, azt mondta, hogy nem is kell félni, hanem egyek sok túrót, mert az a jó a coronavírus ellen.
2021. márc. 1. 00:02
 36/50 anonim ***** válasza:
66%
A sok hülye korlátozás egyetlen egy darab megbetegedést sem akádályozott meg.
2021. márc. 1. 10:47
 37/50 anonim ***** válasza:
46%

36: Akkor magyarázd már el, hogy az alábbi grafikon meredek emelkedése miért törik meg a korlátozások bevezetése után 1 héttel?

[link]

2021. márc. 1. 11:47
 38/50 anonim ***** válasza:
65%
37: tavasszal azt figyeltem meg, hogy ahogy az emberek lekapcsolják a fűtést, lelassul az északi félgömbön a felmelegedés. Sőt nyárra meg is áll, majd elkezd hűlni egész addig, míg az emberek újra befűtenek. Itt megint csak elkezd lassulni a hűlés.
2021. márc. 1. 13:08
 39/50 anonim ***** válasza:
20%
38: Fú bazze, ekkora hülyét mint, te :DDD
2021. márc. 1. 13:12
 40/50 anonim ***** válasza:
71%

36: Azért, mert kevesebbet teszteltek.

Nyugaton is ugyanezt csinálják, csak fertözöttek számát reklámozzák, de ha megnézed pl az apróbetüs részt, vagy az eldugott részekt, pl Ausztriában amikor rekordokat döntögetett az ujonnen regisztraltak száma, akkor jóval többet is teszttelk, amikor alacsonyabbaka számok, akkor kevesebbet is teszteltek.

Ùgy alakítják számokat, ahogy a politikai érdek megkívánja

2021. márc. 1. 13:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!