Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem ellentmondásos ez egy kicsit?

Nem ellentmondásos ez egy kicsit?

Figyelt kérdés

Sokan mondják Trianon kapcsán, hogy csak az magyar, aki a mai határok között él, hogy aki akart, már az átjött volna, aki nem jött át, annak jó ott, tehát elfogadja azt, hogy ő román szlovák stb., nem pedig magyar, meg hogy Trianon óta már mindenki meghalt, ők már ott születtek, tehát nem magyarok.

Na most.

Ezzel szemben szerintem lehetne ugyanúgy érvelni csak visszafelé. Ha a határon túli magyarok nem magyarok, akkor az 1920 előtt nálunk élő kisebbségek sem voltak románok, szlovákok stb, hanem magyarok voltak ők is, csak mert ide születtek. Milyen jogon akartak függetlenséget? ha nagyon el lettek volna nyomva nálunk, akkor haza mentek volna a saját országukba. Itt születtek, tehát magyarok, és nem jár nekik semmilyen külön kisebbségi jog, hiszen aki nálunk románnak vallotta magát, az saját maga vállalta a konfliktust, holott ő már ide született magyarként, és ha akart volna át is mehetett volna Romániába lakni.

Ez az érvelés pontosan így hangzana visszafelé, mégsem látok ilyeneket sehol.

Van valaki, aki hasonlóképpen látja ezt az érvelési hibát, és felfigyelt már rá? Netán kapott is már választ rá? (valami értelmeset...)

2021. febr. 26. 01:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
70%
a magyarságot ma már csak a közös nyelv köti össze és nem lakhely mert London a második legnépesebb magyar lakta város és se nem a vérvonal mert tiszta magyar vérvonal nemlétezik.Nincs értelme ezen gondolkodni ha beszélsz anyanyelvi szinten magyarul akkor magyar vagy.
2021. febr. 26. 01:46
 2/22 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem zárd ki az életedből azt aki ilyen hülyeségeket mond.
2021. febr. 26. 04:09
 3/22 anonim ***** válasza:
71%
De jó neked, hogy ilyen hülyeségekre van időd/energiád, miközben már 360 Ft egy Euró..
2021. febr. 26. 05:08
 4/22 anonim ***** válasza:
19%
3 de jó, hogy van időd az eurón sápítozni amíg más dolgozik hogy legyen mit ennie.
2021. febr. 26. 06:46
 5/22 anonim ***** válasza:
25%

#4 ez meg hogy állt össze a tyúkagyadban?

azért is ér lóf@szt a fizetésünk mert minden drágul, aminek egyik oka a forint leértékelődése

2021. febr. 26. 07:06
 6/22 anonim ***** válasza:
0%
Örülnél olyan tyúkagynak. Ha nem a személyeskedéshez lenne csak eszed, keresnél eleget.
2021. febr. 26. 07:20
 7/22 anonim ***** válasza:
57%

Miért próbálod a feszültséged kelteni? Nagyon sok liberális, baloldali embert ismerek, akik leszarják a minden évben való trianon sírást.

De ilyet soha nem mondtak. Ki mond ilyet? Ha olyan sokan vannak én miért nem láttam még?

2021. febr. 26. 09:38
 8/22 A kérdező kommentje:
Na ettől tartottam, hogy egy válasz szól a kérdésről, aztán jön egy provokáció, éz az egymás torkának esés. Egyébként igen, tudok ilyenekkel foglalkozni, mert attól még ugyanúgy létező probléma, mint a 360- as euró. Attól még, hogy léteik egy probléma, nem kellene annak megoldásáig az összes többit elfelejteni szerintem... De örülnék, ha a kérdés alatt az abban fölvetettekre válaszolna konkrétan az is, aki szerint ha van egy probléma, akkor minden mást a szőnyeg alá kell seperni.
2021. febr. 26. 11:42
 9/22 anonim ***** válasza:
57%

Itt te provokálod az embereket!

Állítol valamit, amit nem támasztol alá sehogy. Aztán azt várod, hogy az ember valami rettentően szélsőséges, és nem is létező problémára neked adjon válaszokat, amikkel erősítheted a magad hitét. Ez nem így működik...

2021. febr. 26. 12:47
 10/22 anonim ***** válasza:
75%

"Egyébként igen, tudok ilyenekkel foglalkozni, mert attól még ugyanúgy létező probléma"

Nem, ez egy álprobléma, valójában semmi jelentősége nincs, csak a politikusok pontosan tudják, hogy a nép nagy része ütnivaló retard, ezért ilyen ideológiai jellegű értelmetlen f-szságokkal etetik őket, mint hogy ki a magyar meg mi a magyar, mert addig se kell a valós problémákat megoldaniuk, mert arra képtelenek lennének.

2021. febr. 26. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!