Vajon visszakellene állítani magyarországon a halálbüntetést?
Igen, pl az utolsó magyarosrzági gyilkosságért hálálra halálrítélt, akik végül már nem végeztek ki 1988-ban, é se csukták 200 körül újra szabadon engedték, 2019-ben pedifg újra kirabolt egy kisboltot.
Egyébként a halálbüntetésnek igenis van visszatartó ereje, csak a libsik szándékosan csináltak statiszutikákat, amik szerint nincs.
#40 Én is olvastam, az ilyenekre mondom, hogy normális ítéletek kellenének, gyilkosságért életfogytiglan, ne lehessen ilyet kimondani, hogy "nem fájt annyira a késszúrás az áldozatnak" meg ne legyen enyhítő körülmény a gyilkos számára lassan már az is, hogy óvodában csúnyán nézett rá a konyhás néni.
A "nincs visszatartó ereje" meg hülyeség, lehet, hogy az első gyilkosságot nem akadályozza meg, de ugyanannak a gyilkosnak a második gyilkosságát már 100%-ban...
#45 Orbán nem ölt meg senkit, szerintem abban nincs vita, hogy halálbüntetés kizárólag gyilkosságnál lenne alkalmazandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!