Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem lenne ideje elgondolkozni...

Nem lenne ideje elgondolkozni a bitcoin betiltásán?

Figyelt kérdés

Amíg az átlagember nevetséges fizetésért túlórázik nap mint nap, a nyomorék haverom milliókat keresett az anyukája házából csak azért, mert apukája pénzéből bitcoint vett.

Nem igazságtalan ez? Sajnos az a gond a mai világban, hogy a tőzsde gyakorlarilag egy kaszinóvá változott, ahol gyakorlatilag semmi köze az áraknak a valósághoz. Így lehetséges, hogy ez az értéktelen játékpénz is így megy felfelé anélkül, hogy lenne mögötte valami.

2021. febr. 20. 14:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 A kérdező kommentje:

Haverom azt mondta, igazából örül neki, hogy megint normálisabb áron vehet. Azt mondta, fél a hiperinflációtól aminek ez a cikk az egyik előjele:

[link]

Buta kis összeesküvéselmélethivő. Nem lesz itt semmi gond, legyőzzük a vírust és megint dübörögni fog a forint.

2021. ápr. 20. 13:29
 82/85 anonim ***** válasza:
0%
Szanalmas a hulyesegeidet olvasni, a haverod milliardos lesz melletted mire te elered hogy valaha ingatlant tudj vasarolni
2021. ápr. 20. 13:53
 83/85 anonim ***** válasza:
100%
81: Amíg direkt tartják gyengén a forintot és újabb hiteleket vesz fel országunk, addig nem fog dübörögni. Már a járvány előtt is úgy szabályozták a forintot, hogy ütemesen romoljon az értéke. Annyi remény van a forinttal kapcsolatban, hogy a nyitás utáni költekezési hullám (ami inflációt generál) nálunk nem lesz olyan mértékű, mint a nyugati országokban, ahol a lakosság segélyeket, támogatásokat kapott. Ezért rövid távon még akár erősödhet a forint a többihez képest, de hosszú távon sajnos nem, mivel a kormány nem fogja hagyni, hogy jelentősen erősödjön. Erős forinttal a nép jól járna (a fogyasztási cikkek ára csökkenne), de a multik nem. Ez a kormány a multiknak akar kedvezni és nem a népnek.
2021. ápr. 21. 04:37
 84/85 anonim ***** válasza:
74%

"a haverod milliardos lesz melletted" Ahhoz sokkal többet kell befektetnie egy embernek, hogy milliárdossá váljon. A kis magyar a százezres, vagy a milliós kis befektetéséből nem lesz milliárdos. Álmodoznia azért szabad.

Ez az egész inkább hasonlít egy befektetőcsalogató szlogenre. Mostanában egyre több ilyen fórumtéma és fórumbejegyzés jelenik meg, hogy bíztassák az embereket arra, hogy beszálljanak a BitCoinba, hogy akik beszálltak, azoknak nőjön a hasznuk. Egy haverom is most abból keres kis melékest, hogy az egyik BitCoin kereskedő oldalnak gyártja a kommenteket, amiket belinkel az oldalnak és kap értük valamennyi BitCoint. Én is kerestem már így pénzt, csak egy másik céget reklámoztam, dícsértem a termékeit, ezért vagy a termékből küldtek, vagy pénzt, cége válogatja. Azért hagytam abba, mert több ilyen cég termékeiben csalódtam.

Csak óvatosan az ilyen ajánlásokkal, kedves olvasók, mert nem önzetlenek.

2021. ápr. 21. 12:45
 85/85 A kérdező kommentje:

Ja igen. Sok hülye meg azt hiszi, hogy 1 millió dollárt fog érni, azt veszik a Lambhorginit.

Persze a munka büdös nekik.

2021. ápr. 21. 13:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!