Nem lenne ideje elgondolkozni a bitcoin betiltásán?
Figyelt kérdés
Amíg az átlagember nevetséges fizetésért túlórázik nap mint nap, a nyomorék haverom milliókat keresett az anyukája házából csak azért, mert apukája pénzéből bitcoint vett.
Nem igazságtalan ez? Sajnos az a gond a mai világban, hogy a tőzsde gyakorlarilag egy kaszinóvá változott, ahol gyakorlatilag semmi köze az áraknak a valósághoz. Így lehetséges, hogy ez az értéktelen játékpénz is így megy felfelé anélkül, hogy lenne mögötte valami.
2021. febr. 20. 14:40
61/85 pistanmalcsik válasza:
Az elemzés csak az egyik része. Amugy a gépészmérnökinél is a vezetés az uzemeltetés része. vagy szerinted ugy uzemelteti hogy nem tudja mi az a sebbességváltás?
62/85 anonim válasza:
60: És ebben hol van a vezetés?
63/85 anonim válasza:
"vezetés az uzemeltetés része."
A kettő teljesen különböző.
Az elemzés csak az egyik része? :D What....?!. Na inkább ne szólalj meg, mert egyáltalán nem értessz hozzá. Menj inkább a 200 ezres tanfolyamodra. :D
64/85 pistanmalcsik válasza:
Alap dolog hogy a mult nem garancia a jövőre igy az elemzés majdhogynem semmit se ér. Persze nélkule nem megy kb annyit hgy aki uzemelteti annak tudnia kell arrébb is állnia vele. na ez a vezetés. ha nem tudsz arrébb állni vele akkor megtankolni se fogod tudni. az pedig az uzemeltetés része, bármennyire is egyszeru része. elméletben persze tudni fogod ahogy a tozsdét is tudják elméletben a közgázon, de elemzéssel még senki se nyert semmit.
65/85 anonim válasza:
"de elemzéssel még senki se nyert semmit."
Elég sokan nyertek már. :)
66/85 pistanmalcsik válasza:
És buktak is sokan mikor kiderült az alaptétel. Hogy a múlt nem garantálja a jövőt. Nulla tudással is sokan nyertek már, ez nem jelent semmit.
67/85 pistanmalcsik válasza:
Nem elég elemezni ugy értettem ezt. Csak elemzéssel nem fogsz nyerni mert ahhoz bizony venni is kell, nem csak elemezni. és még sokminden más is kell. Ugyanugy aki uzemelétetést tanul az vezetni is tanul, de ettől még nem fog tudni vezetni. Probálj meg aszerint értelmezni, hogy miről van szó, nem pedig mondatrészeket kiforgatva.
68/85 anonim válasza:
És neked miért fáj, hogy valaki nyer? :).
69/85 pistanmalcsik válasza:
Inkább te ne szolalj meg mivel ilyent nem irtam. innentől kezdve a beszélgetés értelmetlenné vált mikor olyasmit probálsz a számba adni amit nem mondtam. Ezzel beismerted hogy nincs valós érved.
70/85 anonim válasza:
Se pénzügyön, se gépészeten sőt még egyetem közelébe sem voltál. Úgyhogy szerintem.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!