Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha diktatúra van, akkor az...

Ha diktatúra van, akkor az ellenzék hogy akar választáson győzni?

Figyelt kérdés
Többször kifejtették, hogy a kormányt nem lehet demokratikusan megdönteni, ezért nem lehet betiltatni őket?

2021. febr. 17. 16:13
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként egészen elképesztő ez az ellenzéki krumpli-tészta mantra. Úgy állítják be a dolgot, mintha egy bizonyos réteg 4 éven át folyamatosan 1 csomag krumplira, vagy 1 csomag tésztára vár, és azt is remegő kézzel veszi át. De amikor rákérdezek, hogy név szerint melyik településen történik ez, akkor nagyon nagy a csend. Itt pont azok vannak megvezetve, akik az ilyen sületlenséget elhiszik.

Ömm, az ellenzéki pártok maszkokat adományoztak, tehát ők még a fáradtságot sem vették 1 csomag tésztára?

2021. febr. 19. 16:40
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a krumplit a többség úgy érti, hogy pl. a 2022 elején adott 5000 forintos 13. havi nyugdíjról beszélünk, amiről majd megy a médiapropaganda, pedig amúgy nagyobb hivatalos inflációt állapítottak meg, mint, amivel a nyugdíjakat emelték. Meg a gázszámládon minden hónapban ott lévő "a rezsicsökkentés nélkül ennyit fizettél volna", amiről tudjuk, hogy már rég nem igaz, de már eredetileg sem volt, mert a külföldi árcsökkenés miatt amúgy is csökkent volna a gáz ára, az egyetlen dolog amit tettek, hogy nem növelték a rátett profitot.

Én mondjuk ezt értem "zsák krumplin" már, nem azt, amikor Újpesten osztogatták.

2021. febr. 19. 23:45
 33/35 anonim ***** válasza:
0%

31

Egy fideszes városban ettem nyáron sült krumplit egy büfében. Az ellenzékie szerint így lettem fidesz szavazó. És még ők beszélnek agymosásról...

2021. febr. 20. 00:58
 34/35 A kérdező kommentje:
Finom volt a sültkrumpli?
2021. febr. 20. 06:50
 35/35 anonim ***** válasza:
0%
2 nap múlva elmentem gyomormosásra, mert nem tudtam, hogy ezzel megvett a fidesz. Azóta nem is főzünk levest itthon, mert ha tészta kerül bele, akkor fideszesek vagyunk. Hála az ellenzéknek, már nem főzhetünk tészta alapú ételeket sem.
2021. febr. 20. 10:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!