Ha diktatúra van, akkor az ellenzék hogy akar választáson győzni?
Egyébként egészen elképesztő ez az ellenzéki krumpli-tészta mantra. Úgy állítják be a dolgot, mintha egy bizonyos réteg 4 éven át folyamatosan 1 csomag krumplira, vagy 1 csomag tésztára vár, és azt is remegő kézzel veszi át. De amikor rákérdezek, hogy név szerint melyik településen történik ez, akkor nagyon nagy a csend. Itt pont azok vannak megvezetve, akik az ilyen sületlenséget elhiszik.
Ömm, az ellenzéki pártok maszkokat adományoztak, tehát ők még a fáradtságot sem vették 1 csomag tésztára?
Szerintem a krumplit a többség úgy érti, hogy pl. a 2022 elején adott 5000 forintos 13. havi nyugdíjról beszélünk, amiről majd megy a médiapropaganda, pedig amúgy nagyobb hivatalos inflációt állapítottak meg, mint, amivel a nyugdíjakat emelték. Meg a gázszámládon minden hónapban ott lévő "a rezsicsökkentés nélkül ennyit fizettél volna", amiről tudjuk, hogy már rég nem igaz, de már eredetileg sem volt, mert a külföldi árcsökkenés miatt amúgy is csökkent volna a gáz ára, az egyetlen dolog amit tettek, hogy nem növelték a rátett profitot.
Én mondjuk ezt értem "zsák krumplin" már, nem azt, amikor Újpesten osztogatták.
31
Egy fideszes városban ettem nyáron sült krumplit egy büfében. Az ellenzékie szerint így lettem fidesz szavazó. És még ők beszélnek agymosásról...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!