Szavazzunk! Ki nyerje a 2022-es választást?
16:
"Mi az MSZP-re szavaztunk és... itt lakunk a közelben és ezért." ~ az utca embere
"Gyurcsány Ferenc a mi miniszterelnökünk!" ~ 9 éves kisgyerek
"Éljen Gyurcsány Ferenc, a Magyar Népköztársaság Miniszterelnöke!" ~ Bangó Margit
Ennyi elég? :)
Szabad gondolodású a liberelista. A szabados gondolodású a liberós.
Ad1: aki nem a Fideszre szavaz, az nem a Fideszre szavaz. Ez a tény.
Tudom, hogy mi az a liberális, ezért nem értem (továbbra sem), hogy ez hogy jön ide.
"aki nem a Fideszre szavaz, az nem a Fideszre szavaz" Ezért írtam, hogy asszisztál. Két különböző dolog. Egyértelmű, hogy minden Fidesz szimpatizáns elmegy szavazni - ez kb. a választók harmada. Ennek ellenére Orbánnak jóformán teljhatalma van Magyarországon a kétharmadának és eszméletlenül hűséges frakciójának köszönhetően. Ha nem mész el szavazni (nem szavazol az összefogásra), azzal elsősegíted a kétharmadot, ergo ASSZISZTÁLSZ hozzá.
Mégis hogy jön ki a matek?
Azzal érvelsz, hogy ami állítasz az úgy van és kész. Ez nem érv. Ez demagógia. Semmi értelme.
Matekot kérek. Számokat. Érveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!